onsdag 4. juli 2012

Sosialiseringstur til Hønefoss

Jeg var med på jobb i går også, der er det så mye å drive med i lunsjen. Før og etter lunsj så sover jeg...

* *


Som du ser så har jeg fult opp å gjøre, samt at det er mange lastebiler og trucker bak fabrikken. Jeg er veldig flink til å holde meg rundt lunsj bordet, så jeg slipper å ha bånd på meg.


På formiddagen var jeg og Tessy på sosialiseringstur i Hønefoss. Det var mange som ville komme bort og hilse på meg, og jeg storkoset meg. Logret og gjorde meg til etter alle kunstens regler jeg. Det kom en annen liten veskehund og ville leike med meg, men det syntes ikke Tessy noe om, så hun bjeffet til den. Da tok eieren hunden i bånd igjen og gikk. Ikke noe stort savn det nei. Vi parkerte i parkeringshus så vi måtte kjøre heis både ned og opp.  På tur tilbake til bilen så delte vi heis med et hyggelig ektepar, som syntes vi var så flinke til å kjøre heis. Ja jeg satt på armen da, men Tessy gikk både ut og inn uten noe dikkedarier.


Når jeg hadde sovet litt etter Hønefossturen gikk vi ned i elva så de andre skulle få svømme litt. Jeg satt på land og kikket, for bade hadde jeg ikke lyst til i det hele tatt.


Jeg ble våt nok som det var når de andre kom oppigjen av vannet og ristet seg.




Etterhvert ble jeg ganske sliten, så jeg la meg ned for å vente på at de andre skulle bli ferdig med badingen.


Så skulle vi oppigjen! Jeg fikk løpe i skauen, men når vi kom ut på veien måtte jeg bli bært igjen. Kunne fort bli overkjørt av biler mente Lillian... men jeg trives da ikke på armen, jeg vil løpe selv.


Her må jeg ha litt hjelp for å komme opp...


Lillian skulle klippe plenen igjen så jeg ikke blir så våt når jeg er ute og tisser om morgnen. Da fikk jeg dele hundegård med Mounty. Jeg klaget litt til å begynne med, men så gikk jeg en runde for å sjekke litt. Når Lillian klippet langs gjerdet så løp jeg side om side med gressklipperen. Det var gøy, og jeg ble litt sliten, så da var det å sove en dubb i hundehuset. Når Lillian ble ferdig så gikk vi inn for å spise mat. Etterpå var jeg helt i 100 og skulle ta Tessy litt.


Tessy har skjønt at det ikke nytter å reise seg, for da legger jeg henne i golvet igjen med EN gang!

* *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...