torsdag 12. september 2013

Hoderystende


Det har vært noe sånt som heter valg på Tv om kveldene nå. Mamsen er ikke veldig interessert i hva andre mener når hun har gjort seg opp sin egen mening. Jeg må innrømme at det ikke er veldig enkelt å skjønne hva som er riktig og galt. Men mansen har sin klare mening om hva som er riktig i allefall.


Mamsen prøvde å forklare meg litt da, sånn i enkle vendinger. Godt vi har forskjellige meninger, det er derfor det er valg og demokrati i dette landet. Jo så langt er jeg med. Demokrati er det nemlig i pelsdottflokken også! Men mamsen har siste ordet... kanskje det ikke er demokrati avlikevel da? Når de borgerlige vant valget er det et bevis på at folk flest mener som dem. Mamsen var godt fornøyd med det for hun er like uenig med sosialistene og kan ikke skjønne at noen synes det er det beste for landet. Men om mamsen er enig med de BLÅ, hvorfor er hun ikke fornøyd med meg når jeg får BLÅ sløyfe på utstilling da?

1 kommentar:

  1. Skjønner godt at du rister på hodet. Eg bryr meg ikkje om den derre politikken heller. I mitt hjem e det diktatur synes eg, for mamma styrer meg og ka eg skal hele tiden. Ja de var visst blå de som vant valget, kanskje det var smurfene som vant? Eg vet ikkje...

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...