tirsdag 25. oktober 2011

Dagens sunnhetstips...

Den tykke damen i hus måler nå en hel meter rundt livet og klarer seg med en liten tusletur nede på jordet om dagen. I kveld ble Patran med på kveldsturen med hundene. Siden det er stup mørkt om kvelden så tok vi på oss refleksvester og tuslet over på andre siden en tur. Små snakkesalige frøkner som deler av sin livsvisdom er en morsom opplevelse.

Jeg husker ikke hvordan det startet, men det ble snakk om sunnhet og hva som var lurt å gjøre. Jo jeg spiste sunt og gikk en tur hver dag. Jo hun ville nå være usunn hun da, for brus måtte hun ha og godterier. Jo innimellom går det ann å være usunn, men stort sett så er det lurt å være sunn mente jeg. Etter litt argumentasjon om at dersom en var litt sunn og var litt aktiv i tillegg til å spise lure ting, så fikk en ha kroppen sin lenge.

Hun hadde hatt kroppen sin lenge hun da! Ja hele ni år sa jeg. Ja det var jo noen som ikke levde lengre enn de var tre, eller nesten ikke født engang, så hun var heldig som var blitt ni år. Jo jeg måtte jo medgi at det var slett ikke alle osm ble ni år, så hun var heldig. Etter en liten tenkepause så kom konklusjonen fra frøkna at hun skulle bli tusen år hun. Da kommer du til å bli skrukkete da, sa jeg. Uff ja, nei det ville hun i allefall ikke bli! Men Merethe var ikke skrukkete, så da kunne hun jo bli 16 i allefall. Jeg er ikke særlig skrukkete jeg heller ymtet jeg på. Hmmm nei jeg var jo ikke det... Da går det ann å bli førti også da, var konklusjonen.

Godt en har noen lyspunkter til å friske opp hverdagen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...