torsdag 13. oktober 2011

Oslo Horse Show


Jeg møtte Thea Marika på Ask så kjørte vi sammen inn til Telenor Arena. Vi ble nok litt skuffet begge to, for ingen av oss hadde vært der tidligere. Det var jo så LITE!!! Vi var litt tidlig ute, for vi trodde det kom til å bli litt trykk på parkeringsmulighetene i nærheten, men det hadde vi ikke trengt å være bekymret for. Siden de ikke åpnet dørene før hestene skulle på banen så tuslet vi litt rundt. Vi endte opp inne i hallen der hestene ble varmet opp før de skulle inn på banen. Mange flotte hester å se, tydlig å se at dem var vant til å reise rundt for dem reagerte ikke på alle de fremede hestene og folkene rundt seg.


Mange flinke hester og småjenter. Jeg hadde kamera til Merethe med meg, så det ble ikke så mange bildene, men mye handling... Godt jeg ikke har hest, for da hadde det nok tatt litt av. En får litt Ikea følelse når en går blandt bodene der... næææ jeg visste ikke at jeg trengte en sånn!


Konklusjonen etter dagen ble at jeg skal nok prøve en skikkelig spranghest en eller annen gang. Det ser kjempegøy ut. Den eneste sprangerfaringen jeg har er fra de gyldne ungdomsårene og en stykk fjording, en stykk staur og to bøtter som var snudd på hodet. Med andre ord ikke særlig mye nei...


Utstyr og klær var det i hauger og lass der inne. Mye likt av ting, men stor forskjell i priser. Kjøpte meg en goumingspray for shining, som jeg tenkte jeg skulle bruke på hundene når de skal på utstilling. Virker den ikke på dem, så får jeg prøve meg... eller kjøpe hest...


Først på dagen startet de med ponnier, for å øke høyden på både hest og hinder utover dagen. Mat hadde dem der også, men skilting var stor mangelvare. Et bygg med 10 dører, men ikke noe om hva som befant seg innenfor disse dørene. For de fleste dører måtte du ha diverse armbånd for å komme inn.

Hjemme hadde det gått kjempegreit, Merethe hadde både matet hunder og sørget for at alle hadde fått seg en tur i skauen. Flinke jenta mi det! Til helga er det oppdretterseminar på Oslo Airport Hotell, da skal jeg ha med Guro. Det kommer en familie for å hilse på, så skal hun være der noen uker for å se hvordan hun fungerer i dagliglivet dems. Da blir det litt enklere for Merethe som skal ha hundene i helga når jeg er borte.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...