lørdag 25. februar 2012

Nå er det vår!


Nå har det begynt å smelte nedover bakken, så nå er det vår!


Det er ikke bare på veien en merker at det er vår, hundene har begynt å røyte også. Vinterpelsen klør og i snøen som er forholdsvis hard, så er det godt å få klødd seg.


Når vi kom opp i skauen måtte alle bare flekker sjekkes ut.


Malin


Happy og Ada

Det gikk ann å være ute noen timer i dag oppe i skauen, men med en gang en kom ned på jordet igjen så blåste det skikkelig surt. I morgen er det utstilling for Mounty og Happy på Hedemarkstoppen. Etterpå skal jeg dra og besøke Guro, så får vi se hvordan hun har fått det. Gleder meg til det.


Malin klør i tennene.


Sognafarets Romance in Nice "Happy"


Tessy klør i melketennene, snart detter de ut en etter en...


Søstrene sisters. Happy og Tessy samarbeider om vinterhogsten.


Tessy er ei nysgjerrig frøken som det skal bli spennende å jobbe med framover. Oppfinnsom og ikke redd for å prøve noe nytt. Glad i å bære, så jeg får vel finne fram noen dummyer etterhvert tenker jeg.


To mødre med sine døtre. Ada, Happy, Malin og Lady.


Etterhvert kom Tessy også, så Malin fikk med begge sine døtre på bildet.

Tessy, Happy sammen med mamma Malin.


Utover sommeren har jeg mange spennede planer. Har så smått begynt å kikke litt etter partner til Happy på hennes neste løpetid. Tenkte jeg skulle bruke Mounty, men kom over en flott hanne på nettet i går. Så om jeg får ja der så blir nok han pappan på det første kullet hennes. Men det mangler litt utstillingsresultater etter fylte to år på henne og ikke minst øyenlysning. Men planer må man jo ha! Et nytt tilskudd til Sognafaret kommer det også iløpet av sommeren, så her blir det ikke rolig framover.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...