søndag 26. februar 2012

Utstilling på Hedemarkstoppen

Tidlig opp for å oppleve den flotte soloppgangen over Nannestad, så kursen videre oppover E6 til vi kom til Hedemarkstoppen. I dag dro jeg oppover alene sammen med Happy og Mounty. Mounty oppførte seg rimelig bra i dag, til tross for at han hadde delt bil med løpetispe. Happy lå i bilen til Mounty hadde vært i ringen, tror nok det var lurt. Det endte opp med en blå sløyfe på han. Kritikkene ligger under planer på hjemmesiden.

Gratulerer til Kennel Rudskog som gjorde reint bord i dag.

Når han var ferdig i ringen så møtte jeg Monica som har overtatt Guro. Jeg ble med henne til bilen for å hente Guro. Først virket det ikke som hun kjente meg igjen, men så snakket jeg til henne, da ble hun helt propell og sto på bakbeina og rundvasket meg. Da jeg gikk til bilen min for å hente Happy var det helt greit og hun ble med Monica inn. Altså er konklusjonen at hun har det bedre i sitt nye hjem enn det hun hadde det hos oss. Det er godt når dem ikke vil være med meg når de ser meg. Da vet jeg at jeg gjorde det riktige i høst. Har tenkt mye på Guro og hatt veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått besøkt henne. Men med valpekull og årsoppgjør på jobben, så har dagene blitt litt for få.

Det var meningen at jeg skulle stikke innom dem når utstillingen var ferdig, men så var det en slektning av Monica som havnet på sykehus som hun måtte besøke samt at broren hennes skulle stille labrador i dag. Så da løste det seg med at de kom til utstillingen for å hilse på oss.

På fredag kom stamtavlene til valpene, så på mandag går dem i posten og ut til de nye eierene. Papirene på omregistreringen av Vesla og Guro er også i orden, så nå er det bare å tenke framover. I morgen er det jobb, men alle ungene har vinterferie. Da blir det nok kos med hundene i morgen tenker jeg. Tar med meg Mounty på jobb, så det blir litt enklere for Merethe her. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...