fredag 3. februar 2012

5 våte hunder


Sognafarets For Your Eyes Only "Tessy" mitt og Merethe sitt nye håp på utstilling og ellers i dagliglivet hos oss. Tessy har blitt tre måneder gammel og kan snart debutere på sitt første valpeshow. Det er en ting jeg virkelig gleder meg til. Kanskje Merethe vil stå opp tidlig å være med meg igjen...



Tessy og Lady

Lurvedokka har fått klippet haletippen og ørene sine så nå ble hun brått litt eldre med en gang. Etter å ha rullet seg rundt i vitamin og mineralstøvet på jobben i noen uker så var det på tide med en vask også av bebisen. Siden det er utstilling på søndag for både Lady og Mounty i Tønsberg, så var det ikke så vanskelig å bade alle sammen i kveld. Så nå ligger det 5 våte hunder og koser seg.


Se så fine ørene mine har blitt !!!


Lady, Tessy og Malin koser seg på toppen av trappa. Der er det absolutt varmest for varmen fra vedovnen nede smyger seg gjennom trappetrinnene og innover stuegolvet. Når de har vært ute en stund i -23 grader så sier det seg selv at en må varme seg litt etterpå.


I nyhetspausa i The Voice så rakk jeg en runde i dusjen med alle hundene. Tessy sto forholdsvis rolig, tror hun syntes det var litt godt jeg.


Når alle var ferdig badet og jeg hadde tatt meg en kjapp dusj etterpå, så hadde noen av hundene tatt seg sine friheter. Ada er ram til å hoppe opp i sofaen for å få seg kos om kvelden.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...