tirsdag 27. oktober 2015

Prosjekt økning av lesere


Hensmoen rundt i lunsjen. 


Nå som Tessy har startet med løpetid også, så er Mounty med på jobb om dagen. Koser seg i sola og sover tungt når jeg kommer for å lufte han en runde i lunsjen. Ikke mye å se til han fra vinduet, så han ligger rett ut og sover. Han deler jo tross alt rom med to løpetisper hele natta. Synes han er flink jeg som ikke sier et pip.


Bare riste seg litt, så er han klar for en runde Hensmoen rundt.


I kveld har jeg startet et prosjekt, for å se om jeg får doblet leserantallet på bloggen ved noen enkle grep. Så nå har jeg registrert den på Blogglisten,så får jeg se hvor langt opp på lista jeg klarer å klatre iløpet av 2015. Prosjekter må strekke seg over litt tid, for å bygge opp en gruppe faste lesere er ikke gjort over natten.


Jeg tok kategorien husdyr, for jeg tar jo stort sett bilder av husdyr. Men egentlig skulle den kanskje vært i foto kategorien? Går vel kanskje ann å endre etterpå, eller så får den bli der.


Nå har jeg lest endel rundt om for tips og triks som andre har funnet ut, en trenger ikke finne opp hjulet to ganger liksom. Så får vi se om jeg er tålmodig nok til å få resultater.


Når lunsjen nærmer seg slutten så er snart hele Hensmoen markert.


Siden det er endel andre hunder som blir luftet der også iløpet av uka, så trengs det markering i grøfta også. Ikke bare i veikanten.


Stort sett produksjonsfirmaer så det er endel forskjellig lagret rundt omkring.


På veien tilbake så kikket jeg etter et sted som det kunne poseres litt.


Men det var litt manko på fine bakgrunner.


Noe som ligner fikk vi nå til.


4 kommentarer:

  1. Lycka till i läsarjakten!
    Helena.

    SvarSlett
  2. Hm? Vet inte riktigt hur jag skulle uppföra mig om jag delade rum med två löptikar! Inte skulle det bli mycket sova i alla fall... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...