onsdag 14. oktober 2015

Lang fjelltur på fridagen


Herlig langtur til Bukollen, men de bildene får komme en annen dag. Her er bare en liten smakebit på hva jeg hadde å nyte i snøtt 5 timer. Jeg har mange andre bilder som er ferdig redigerte og klare til å brukes her, før jeg skal legge ut om dagens tur. For tiden går jeg gjennom alle gamle innlegg her for å sette på etikett på dem, slik at det blir enklere å kunne titte tilbake på tidligere fjellturer. Mangler vel bare en 2000 innlegg snart... kan ikke sitte for lenge om gangen med det, Men det er utrolig mye som jeg helt har glemt at jeg har skrevet eller tatt bilder av. Så jeg må jo kikke gjennom hvert enkelt innlegg ordentlig, samtidig som jeg ikke vil ha noe særlig mer enn en etikett på hvert innlegg. 


Rett før helga oppdaget jeg at Tessy hadde fått mange ganske store kuler midt oppe på ryggen. Merethe kommenterte også disse kulene når hun var hjemme i helga. Mandag kveld begynte de å klø veldig virket det som, for når jeg klappet henne så begynte bakbeinet å gå. Så jeg klødde isteden og da visst hun nesten ikke hvordan hun skulle stå oppreist engang, så godt var det. Det som slo meg var om hun kan ha rullet seg i jordvepsbol, For vepsestikk klør først etter et par dager.


I dag har Patran laget middag for andre dagen på rad. Når hun var ferdig med det og vi hadde spist, så sa jeg at jeg skulle ha vasket hundene. Siden Lady skal på utstilling så trenger hun en klipp og det er greit å gjøre når hun er helt rein. Iallefall for saka sin del. Det endte med at Patran dusjet alle hundene og seg selv til slutt. Hmmm lurer på hva hun vil oppå nå, eller kanskje hun bare er hjelpsom?


Det er ikke lenge sola skinner når jeg kommer hjem fra jobb, så nå må jeg nok ta noen ekstra bilder i ny og ne, så jeg har litt å gå på når det ikke er fotovær annet enn med blitz.

Jeg må si jeg er litt spent på hvordan det går med Lady blant 76 andre flat tisper på søndag. En vask og en klipp så går det bedre enn med denne utgaven i alle fall. Fornøyd med en rød, så får resten være bonus. 


Ser ikke verre ut enn at noen og enhver trenger en klipp, kan jo se bra ut om de ikke skal stilles også.


Malin klarer seg utrolig bra til tross for ingen smertestillende, men det er jo varmegrader fortsatt om dagen. Tre kalde i dag da Leif dro på jobb, men bare sola stikker gjennom skyene så blir det mange varme isteden.


Saftige og søte fortsatt.


Men ikke alle var like fristende, så en måtte kikke litt ekstra før en puttet dem i munnen. Men hundene tok det ikke så tungt.


Det er ikke veldig langt opp i skauen en skal før en får litt utsikt over bygda.


Hver gang vi er her så står hundene og kikker utover.


Jeg prøver å få Lady til å stå med alle fire beina på stubben, ikke bare frambeina. Men hun setter seg med engang. 


Tessy & Lady


Du kan ikke spise blåbær nå, vi skal jo bli tatt bilde av!


Gammel mann med stokk, bare hatten som mangler...


Vann er det over alt


Tessy er ganske freidig, hun bare går rett bort til Mounty og tar pinnen fra han. Og det verste er at han bare godtar det.


Når man blogger så vil man jo gjerne ha lesere. Hvilke tips er bedre da enn å følge litt med på Norges mest leste blogg Mammatilmichelle. I dag hadde hun et godt innlegg om hvordan en blir en bra blogger. Kun en ting, hard jobbing for å beholde lesere, ikke bare få noen topp innlegg i ny og ne. "Vi starter alle på lik linje i livet. Det er ingen som blir født med et forsprang. Ikke barna til de største kjendisene en gang. Spesielt dem blir møtt med mye motgang, og selv de må jobbe mye for å bevise hvor mye de jobber for drømmene sine."


Man kommer langt med fullt fokus på et langsiktig mål som man har satt seg. Langtidsplanlegging samt å være konsekvent, da kan man komme seg helt til målet sitt.


" Det er et talent og ha en forståelse for den moderne markedsføringen. Jeg er flink, ikke heldig. "


Sånn er det med hundetrening og hundehold også. Man må ha en viss forståelse for det en driver med. Forståelse og kunne se sammenhenger og hva som blir resultat av handlingen.


Man må vite hva man vil og jobbe mot det. 


Nitidig jobbing, ingen snarveier, det er grunnlaget som viser hvor sterkt resultatet blir til slutt.


Naturens små detaljer.


Godt en har en tålmodig far.


Er det en skolisse som har gått opp, så blir det automatisk kløpause på pelsdottene.


Det er ikke bare en kosestund på disse iløpet av en dag, for å si det sånn.


Minstemann er ikke borte når det gjelder å få snoka til seg litt kos. Bare de har fysisk kontakt så er alt greit.

2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska bilder - både på höjderna och så hundarna tillsammans och då särskilt Ronja och hm, "en av de andra"(!) på stubben.
    Bloggknep och -mål är nog bra för den som verkligen vill skapa sig en storblogg, läst av många tusen. Andra vill inte utan nöjer sig helt med det lilla formatet, alla dessa små vardagshändelser som ändå blir trevliga att läsa för de trogna följarna sedan många år. Ingen prestationsångest då!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er Tessy som holder Ronja med selskap på stubben.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...