søndag 25. oktober 2015

Stokking av detaljer


Når man har en tispe som er høyløpsk, en som er nest før det blir løpetid, en frustrert hannhund og en liten pelsdott som aller helst skulle vært med på alt som skjer. I tillegg har en mann som ferierer på guttetur på andre uka og en syk tenåring som aller helst vil ligge på sofaen med pledd og småsove. Da skulle man aller helst vært blekksprut. 


Jammen er det bra at jeg bor her jeg bor da altså! Bare å ta med seg et par stykker og la dem løpe og leike alt de orker nede på jordet en times tid for å få ut litt energi.


Jeg har ingen som helst planer om å løpe rundt sammen med dem, så da er det bedre å ta bilder av noen detaljer rundt i naturen isteden.


Dagen i dag blir liksom litt lenger enn andre dager, det tar en stund for kroppen å venne seg til middagen en time seinere enn vanlig. Godt å ikke skulle noe denne helga, men det ble ingen seine kvelder avlikevel. Jeg har vært så trøtt, at jeg har lagt meg tidligere enn jeg gjør når jeg skal på jobb til og med. 


En liten pust i bakken. Til tross for et forferdelig vindvær i dag, så er det vel bare å inn for å varme seg litt, før en tar turen med den frustrerte herremannen. Han må vel ha bånd på seg for å forlate gårdsplassen har jeg misstanke om.


2 kommentarer:

  1. I sådana lägen känns det bra med bara två hanar numera ;)
    Helena

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg angrer like mye hver gang det er løpetid her, men så går det over og flokken har harmoni igjen.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...