lørdag 3. oktober 2015

Utvikling, eller fortsette som før?


 Jeg har gått mange runder med hva som skal skje med linkene på bloggen , men i går så var tankene modne til å sette en strek for noen. Det er litt sånn ute av øye ute av sinn. Så om de ikke ligger nederst i rekka av de jeg følger og stadig minner meg på hva som ikke blir oppdatert... så svinner de hen. Men det blir til at en lurer på hva som har skjedd. Mennesket er nå en gang slik at om en ikke vet,så lager man seg løsninger på hva som kan ha hendt. Stort sett mer fantasifullt enn det som egentlig har skjedd.


Noen blogger er bare temablogg, andre er litt som min sånn etter infallsmetoden. Nå som jeg har slått sammen alle tre bloggene så blir det vel ennå mer av den typen. For egentlig så er det bildene jeg tar som jeg vil vise fram, så blir det jo til at en letter litt på hjertet i samme slengen.


Om det er av glede, sorg eller frustrasjon. Jeg tenker litt som så, at en blogg oppsøker du aktivt selv for å få "vite" ting. Kikke litt inn i andres privatliv. På FB popper ting opp på andres sider når de logger på, så det er noe annet. 


Men her inne er det bare meg og mitt... håper du trives og kommer tilbake...


Lokal tid:3. okt 2015 kl. 10:53:29

Solretning:↑ 143.75° SØ

Solhøyde:20.74°

Solavstand:149.700 million km

Neste solverv:22. des 2015 05:49 (Vinter)

Soloppgang i dag 07:28↑ 96° Øst

Solnedgang i dag 18:47↑ 263° vest


Nå skal jeg ut med hundene og fotoapparatet så du får nye bilder å se på i kveld. Fikk akkurat mail om at kurset i morgen ble avlyst da Trond Larsen er syk. Så da har jeg litt bedre tid i morgen enn jeg hadde tenkt.  

Ha en flott helg!

1 kommentar:

  1. Så vackra bilder! Det har varit fina solnedgångar här i det sista men jag har inte kommit mig ut med kameran..
    Ha det gott! //Helena.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...