tirsdag 24. mai 2011

Framtidsvisjoner


Om en ikke er mer opptatt av været enn det her så kan en få et innholdsrikt liv...

Ved middagsbordet i dag så ble det snakk om tanker om framtiden. Tatt i betrakning at "dommedag" var i helga og vi overlevde ALLESAMMEN så kan en lage noen planer for framtiden. Men makan til unger jeg har, dem har jo ingen vyer i det heletatt, hverken store eller små... Kan ikke ta livet dag for dag bare vel, jeg må ha noe å jobbe mot. Om det er videre gjenomførbart eller ei er egentlig ganske uvensentlig. Men drømmer må man ha!


Jeg har så mange planer at jeg skal leve til jeg blir 120 år minst, det har jeg sagt lenge. Jeg har ordnet meg pensjonistsparing for mange år siden, så jeg kan "gå av" som veldig tidlig pensjonist og fremdeles ha en brukbar inntekt hver måned. Det er planen i allefall. Så sett at jeg blir pensjonist som 50+ og lever så lenge. Da er jeg pensjonist over halve livet!

Innen jeg har blitt så gammel så går det forhåpentligvis ann å ta seg en runde i "spaceshippet" sitt. Innen jeg dør skal jeg ha hytte på Mars. Det skulle ikke være noen umulighet om 70-80 år? En annen stor drøm er å ha stor seilbåt og seile rundt hele Australia. Ha god tid og kunne gå i land der en har lyst. Det kan jeg gjøre som ung pensjonist.

I det siste har jeg fått mange koslige mailer, de to "valpene" mine i Tromsø har møtt hverandre og kommet i snakk. Venter spent på bilder fra begivenheten neste gang de møtes. Er du bittelitt valpesyk så kan du følge med på siden til Jorid.


Nydelige Mittelspitz valper om noen uker. Frister å legge ferieturen nordover på valpetitt i år...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...