søndag 29. mai 2011

Uff som tiden flyr

Joda vi styrer da på, masse jobb og har startet med litt husvask. Patran hjelper til med både det ene og det andre. Nå er alle vinduene pusset så nå ser vi ut igjen. Hele stua er tatt fra vegger og tak for ikke å snakke om ommøblert. Det er tungt å flytte store veggseksjoner alene, det er tross alt begrenset muskelkraft på en 8-åring.

Resten av huset har fått skikkelig grundig helgavask, alle teppene til hundene er vasket og så si tørre. Da lukter det godt i hele huset og jeg kan slappe av med god samvittighet i dag.

Dagen i går ble avsluttet med bading av 6 hunder som har startet med røyting de luxe. Ja det er jo ingen bumbe det når jeg har meldt på to utstillinger framover. Nestehelg og helga før vi drar.

Hadde tenkt å ta noen bilder på turen med hundene i dag, men da var det ikke noe batteri som hadde strøm. Det var litt for tidlig for å snike seg inn på rommet til Merethe for å prøve og finne kamera hennes. Hun får sove litt lenger i helgene enn litt over 9. Spørs om jeg får ta med meg hundene ned i elva i ettermiddag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...