lørdag 26. november 2011

Dogs4All


Godt fornøyd med resultatet av Patrans nye rom. Nå er alle møblene lyselilla og veggene mørklilla. Blir en stund til jeg skal male igjen kjenner jeg. Nå gjenstår det bare å rydde det gamle rommet hennes for alt trøsset som hun ikke vil ha lenger. Så skal jeg flytte inn på det gamle rommet hennes med hundene.


Kanskje jeg skal male hunderommet over nyttår, dog ikke lilla...


Jeg, Merethe og Mounty dro til Lillestrøm halv seks i dag tidlig. Vi var framme før dørene åpnet, så vi satt litt i bilen og ventet siden det var iskald vind ute. Skal si deg det var mye rart å se. Som folk styrer med hundene og utstyret sitt for å få ting ut av bilen og inn i hallen. For ikke å snakke om å få parkert bilen mellom strekene på alle tre kantene. En bil prøvde fire forskjellige felter før dem ga seg. Du kan selv tenke deg hvordan kaoset ble når dem skulle ha hundene ut av bilen...


Dommeren, Sandra Stivenson, fikk en skikkelig sleik av Mounty. Kritikken kommer på linken planer som vanlig. Får ta for meg terminlista og legge ut nesteårs planer i samme slengen. Når vi var ferdige i ringen så traff vi på Sognafarets Black Chevrolet Corvette "Hippie". Hun var skikkelig lurvete, så det ble en klipp av henne i ett hjørne av hallen. Tre kilo for tung, men ellers var hun skikkelig flott frøken. Det er søsteren til Lady og de var fremdeles ganske like.


Etterpå så vi på noe nye fancy saker som var "valgfri lydighetsprogram til musikk".


Klæra, programmet og sangen skulle tydligvis stemme overens.


Det var stor forskjell på fantasien til de som hadde laget nummerene. Noen hadde mye variasjon, mens andre safet på forskjellige kombinasjoner av samme øvelsene. Om du hadde fått hunden til å gå mellom beina dine og rygge litt så hadde du hovedpunktene.


Denne måtte virkelig sjekkes ut!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...