onsdag 16. november 2011

Tåke og rim


I dag var det husvask som ble prioritert, ute var det kaldt -7 grader og tåke. Regnet med at sola kom mer utover dagen så jeg startet med å vaske. Men sola uteble, så det ble handling når Patran kom hjem fra skolen. Ny farge på rommet står på planen, så da ble det en tur innom MalerietFargehandel. Utrolig mange farger å velge mellom for en liten jente.

Trude skjønte raskt at det var Patran som skulle ha ny farge på rommet sitt, så da forholdt hun seg til henne. De diskuterte seg fram til farger som passet sammen, for listene skulle ha en farge og veggene en annen farge. Tror du at du får sove på dette rommet da? spurte Trude. JA det var Patran overbevist om at skulle gå helt greit.


For å få vasket valperommet skikkelig i dag, så lempet jeg valpene ut i stua. Satte opp valpegrinner så de skulle få ligge i fred for de andre hundene og ikke minst at jeg slapp å følge med på dem hele tiden. De har skjønt at det går ann å bevege seg bortover uten at det behøver å vær for å finne pupp nemlig. Da er turen til trappekanten kort om dem finner den retningen.


Valpene får en velfortjent melkesup i helt rein og tørr valpekasse. I går var de to uker gamle.


De har et teppe i kassa så de har noe å krype under når Malin ikke ligger i kassa. Jeg har hengt det over kanten så det danner en liten hule til dem. Men nå har dem skjønt at det går ann å klatre på dette og rive det ned. Da kan man komme ut av valpekassa nemlig. Denne ble tatt på fersken og sendt tilbake i valpekassa.


Det er så kos med valpene, og dem nyter oppmerksomheten i fulle drag.


God valpelukt

*
*
Når jeg og Patran kom hjem fra Hønefoss var alle hundene borte. Jeg bar inn varene og startet med middagen, da kom Merethe igjen fra skautur med hundene. Flinke jenta mi det som ordner opp med hundene! Så nå blir det en fredelig onsdagskveld med kos. Kjøpte både druer og mandariner på butikken, så en må vel begrense seg litt i kveld tror jeg. Ellers så må en vel tilbringe natten et annet sted enn i senga er jeg redd.

Hun hadde tatt med seg kamera sitt, så det ble noen flotte bilder jeg har lånt fra henne i dag. Innen jeg var ferdig med alt jeg skulle så var fotolyset forsvunnet. Spørs om jeg får komme sterkere tilbake til helga.


Så på værmeldingen at det var spådd snø på fredag, men neste uke skal det bli mange varmegrader igjen, så da er en like langt. Spørs om jeg skal begynne på rommet til Patran da, så får jeg malt vinduet uten å fryse ihjel. Verste jobben blir vel å tømme rommet så en kommer igang.


1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...