tirsdag 22. november 2011

Mounty erter valper...

* *
Mounty blir mer og mer interessert i valpene framover. Malin bryr seg lite, så han får stort sett snuse som han vil på dem. De håper at det er Malin så de kan få seg en melkesup. Etter hvert så dukker hun opp når dem bråker som verst.

* *

Valpene får mat to ganger om dagen nå, snart må jeg nok øke til tre ganger. De vokser fort og er blitt ganske så aktive. Til helga kommer de første valpekjøperene for å se på valpene. Da må jeg bli ferdig med oppussingsprosjektet, så det ikke ser helt bombet ut her.


Lørdagen gikk med til langtur med hundene og å tømme valperommet for alt som har samlet seg der i løpet av tiden. Søndagen så startet vi med malingen. Patran lurte på om hun kunne få hjelpe til med å male. Jo da tenkte jeg, hun kan da få prøve litt med rull midt på veggen. For mange år siden delte Kenneth og Merethe dette rommet, derfor der det to vegger som er grønne og to som er rosa. Blå lister langs golvet for å få litt guttepreg på det også.



Jeg malte kun kantene på rommet med pensel, så fortsatte Patran med rull. Ikke ville hun gi seg heller, så iløpet av søndag hadde vi malt alle veggene to strøk. I går etter jobb tok jeg første strøket på listene, så jeg har et håp om å bli helt ferdig med hele rommet og noen av møblene i morgen når jeg har fri. Listene trenger ett strøk til og skapene må ha heftemaling først. Starter jeg med engang jentene er på skolen, så er det vel bare å flytte inn når jeg har hentet henne etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...