tirsdag 27. desember 2011

Dagmars skadeverk


Hallo folkens!


Oppe i havna ser det ut som om en Kjempe har gått helt bærsjerk.


Det er særlig ett sted som er helt rassert. Her ligger buskene på kryss og tvers.


Litt av noen krefter som har vært i sving...


Det er ikke akkurat noen småbusker som har knekt som fyrstikker.


De som ikke knakk, så forsvant hele rota opp. Pappa har litt jobb noen dager framover nå.


Mounty langer ut for å ta igjen jentene...


På morgenen i dag var valpene ute i hundegården når jeg vasket ned hos dem. Det blås ganske mye, så det ble med den ene turen i dag. Litt seinere på formiddagen kom Mona og datteren for å se på Zico avkommene. De var enda finere enn på bildene var konklusjonen. Parringsavtalen er nå skrevet under og valpene er klare for registrering når jeg har kjøpere til alle sammen.


Nå har det vært stille noen dager, men i dag har det ringt to stykker for å høre på de tre siste ledige valpene. Sist så hadde det også vært stille en god stund før begge de siste jentene forsvant. Noen dager til så er alle borte tenker jeg.


Når Mona var her så var valpene løse alle samme en stund, før de var tilbake i valpebingen for å drikke vann og sove. Etter en stund sov alle unntatt en. Den var ikke klar for å gi seg nei.


I kveld var valpene løse igjen. De storkoser seg når de får løpe ut i gangen og inn på hunderommet til de store hundene. Særlig å prøveligge store bur er gromt.


Det er litt greit å komme opp i valpegården etterpå for å få litt mat og reine aviser en kan sove på.


Ha en fortsatt trivelig romjul...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!