mandag 26. desember 2016

2017 hva vil skje?


En gammel vane er å søke opp årshoroskopet for det kommende året når det er i slutten av desember. I gamledager så kunne man kjøpe årets siste nummer av ukebladet og vups så visste man hva man hadde i vente det kommende året. Litt rart, men når man søker på nettet så er de ganske like på hva som skal skje. 2017 blir et år for refleksjon, ettertanke, renselse, fullførelse og transformasjon 


Du har nå kommet til slutten av en 9-års syklus med periodiske forandringer samt et mulig skifte på utviklingstrinn. Tallet 9 er humanitært, det kalles universets tall og assosieres med den store verden og utlandet, så all aktivitet knyttet opp mot slike aktiviteter støttes av tallet gjennom året.


9 er tallet for overgang, avslutning, transformasjon, renselse og opprydding. Du skal gjennom et skifte som de fleste opplever som krevende. Mange av de forandringer du skal gjennom vil vare omtrent 2 år, og du har begynt på ditt første år i denne omstillingsprosessen. Transformasjonen kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Når jobben er utført, er mye av de gamle programmene skiftet ut, du har skapt mer plass på harddisken og fått slettet gamle virus. Du kan da se frem til en syklus med mer selvtillit, mer energi og ny og forfriskende innstilling til livet. Men først må jobben gjøres. Du kan være svært impulsiv nå, som om alt er avhengig av at du tar raske avgjørelser men vær varsom med å ta avgjørelser for tidlig. Vær forberedt på store forandringer.


2017 vil være nesten et perfekt år for deg. Bare noen få uker inn i mars, som er din herskende planet, tilbake til din karakter. Du er fylt med ny energi og selvtillit og utvikle i et tempo som virket umulig fjor. Eksistens viser frem sin beste side - og du elsker det. Utgangen av februar er avgjørende. Mars møter Uranus, planeten som inspirerer endring, og hvis du skulle endre retning når som helst i løpet av året, eller starte et nytt langsiktig prosjekt, slik det er nå. Du har opplevd Mars og Uranus sammen før - i 2013 og 2015 - og hver gang de tilbys en rekke muligheter der du kan velge fritt. Men dette koldtbord av interessant valg for fremtiden vil bare bli satt på bordet i løpet av de fire anledninger av Væren, da blir det ikke mer. Riktignok er fortsatt en anledning i 2019, men den har en liten siste øyeblikk føler for det, og så kanskje det ikke er så mange alternativer igjen? Men nå er det fortsatt mange muligheter for deg, og hvis du ennå ikke har samlet mot til å prøve vingene dine, bør du sannsynligvis gjøre det nå.


Relasjoner: I form av følelseslivet kan Året er delt inn i to halvdeler. De første månedene er vakre, men er i en svært sakte tempo. Men dette er den tiden på året da du er mest aktiv og opptatt med alt annet i livet, og Mars og Uranus innflytelse gjør at du dristige beslutninger om fremtiden. Kanskje dette vil være din tilflukt fra alt annet som skjer? Du kan klamre seg fast til en gammel forhold som du ønsker å lykkes å holde i live selv om du velger en ny vei i livet. Men forholdet synes å fullstendig mangler energi, eller ønsker å gå videre, og som resten av livet utvikler seg, kan du elsker å stå bak. Perioden mellom juli og november er mye bedre. Nå blir det virkelig lidenskapelig og ideen om en felles fremtid er det, i motsetning til før. Det kan meget vel være det samme forholdet, som en eller annen måte overlevde den kjedelige perioden, men mest sannsynlig er at du har et nytt forhold. En ting er sikkert, vil imidlertid den andre halvdelen av året passer dine emosjonelle behov mye bedre - og gir deg mye bedre utsikter.


Karriere: I år er gunstig for karrieren din, og hvis du trodde at du gled etter litt i fjor, har du nå muligheten til å ta tilbake det du tapte å igjen være i forkant. Det vil være noen viktige beslutninger å gjøre i juni og juli, og de gir store konsekvenser uansett hvilken vei du tar. Men du er vel klar over hva som står på spill, og du vil ikke angre ditt valg. Slutten av året vil bringe belønninger og forpliktelser; du er helt klart på vei oppover. Økonomisk sett vil være den beste perioden fra mars til juni, solid langsiktig investering start å vokse fra oktober og utover.


1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...