tirsdag 27. desember 2016

Holleiatur


Denne jula har bært preg av god mat og turer med hundene. Til dels ganske luftige turer med mye vind. Men å sitte inne hele dagen er ikke akkurat min stil, da blir det ut på tur. Godt å ha fri så en kan gå tur når det er lyst. 


Jeg fikk hjemmelaget honning til jul, så i romjula har det blitt honningfrokoster. Knallgo' variant, så det blir nok mer honning derfra på sikt.


Julestjerne dumpet det også ned her. Trivelig med nye blomster når jeg akkurat har kastet 11 orkideer som ikke var veldig mye pene lenger og noe blomstring hadde de ikke planer om.


Mye besøk i jula, men ikke bare julemat. 1. dag ble det pizza når Kenneth og Ingrid kom en tur. Svigermor og bestefaren til Leif var også her for å hilse på før han skulle opp igjen til Vinstra. I går skulle Marius hjem for det vanket jobbing på han i romjula. Før han dro ble både han og Merethe med på tur med hundene.


Dagen ble avsluttet med ribbe og kjøttkaker før han reiste hjem til Gjelderåsen. Merethe skal være noen dager til.


Jeg fikk penger til jul, så nå er det bare å vente på januarsalget og håpe på at det blir satt ned noen hundrelapper før jeg bestiller. Om jeg bestiller nå så blir det sikkert satt ned masse i januar, og det kan jeg ikke ta sjansen på. 


Tenkte jeg skulle lage en oppsummering av mitt første år som geocacher, men må vente litt i tilfelle jeg tar noen flere cacher i romjula. Det er jo ikke et helt år før 1.januar så det haster ikke. Tove har laget sin oversikt over de gode opplevelsene i 2016. Jeg har mange gode opplevelser å se tilbake på i år. Og planene er ikke færre i 2017 for å si det sånn.


Det er ikke alle turer som blir gått som er like framkommelige, men det er ikke vilja det skal stå på for å komme fram. 


Det er mer enn en bekk vi har forsert på årets turer.


Det blir nok flere enn en bekk vi skal forsere til neste år også. Håper de har litt varmere vann enn denne her i alle fall.


Etter de siste dagenes vindvær så er det ikke mer snø igjen på buskene, men på bakken ligger den fortsatt. I går snødde det bitte litt, men det var over like raskt som det startet.


Det har ikke blitt mange turene med kamera i romjula, ikke mange fine motiver uten snø og i stiv kuling blir fingrene nesten ubrukelige.


Med varmegrader i lufta blir slik iskunst raskt til bløte sølepytter isteden.


Flere enn meg som koser seg på tur!


Merethe er satt på klippeoppdrag i romjula. Jeg har tatt klør og poter når jeg badet dem, så kan hun ta ører, hale og hals før hun drar tilbake igjen.


Grøftelangs


Ha fortsatt en knallfin romjul, om du har fri eller om du jobber!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...