lørdag 3. desember 2016

Nyter helga


På torsdag byttet vi vedovn, så nå er det stor forskjell på hvor mye ved som går for å få varmet opp lufta her. Når jeg går for å legge i ovnen nå så er det slett ikke utbrent, så jeg må få inn den nye rutinen.


Fuglene er ikke beskjedne i matfatet heller, det er påfyll annenhver dag av korn og solsikkefrø. Jeg er så heldig å få kjøpe solsikkefrø uten skall, så det ikke blir så mye spill på bakken der de spiser. En sekk på 23 kg uten skall holder mye lenger enn en sekk med solsikkefrø med skall,


Med en levelig temperatur uten vindvær så ble det en runde med fotoapparatet i dag før middagen. Middagen forøvrig besto av bakte poteter, koteletter og stekte grønnsaker i olje. 


Nå teller jeg bare dager til det blir jul og jeg kan kjøpe meg nytt kamera. Et skikkelig makrokamera med makrolinse... det hadde vært noe det.


Håper slett ikke på noe mildvær nå så alle de fine motivene forsvinner.


Ronja er lite lysten på å tråkke i vann nå om dagen. Det er ikke så godt å gå med isklumper i pelsen. Da er det endel hopp og sprett for å komme fram når det stort sett renner vann alle steder fortsatt.


Mounty er ikke så nøye sånn, der bærer det i veg korteste veien. I det siste har han vært skikkelig flink og holdt seg hjemme. Nå trenger jeg ikke være med han ut om han skal ut. Jeg har holdt øye med han i verandadøra og han har bare tatt  seg en runde på jordet før han har satt kursen for å inn igjen. Flink gutt det.


Det er ikke mye snø som er her nå, så jeg håper på mye mer før jul.


Tenk å kunne levd av å være naturfotograf...


Nyt lørdagskvelden...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...