onsdag 29. juni 2011

14 dager drektig


Endelig litt sol, så da var det bare å ta fram gressklipperen så en får klippet plenen. Vel plen og plen, ikke noe golfgreen, kanskje heller et beite? Siste hengeren med ved har kommet seg inn i skjulet, dog ikke på egenhånd, så jeg har vært litt aktiv i dag. Det trengs for det har blitt noen kilo pluss etter ferieturen til Hellas. Utrolig hvor fort dem kommer snikende når en er litt ute av rutine.

Peonen har begynt å blomstre mens vi var borte.

Irisen har også så smått kommet med de første blomstene.

Det store spørsmålet om dagen er om Lady er drektig denne gangen. Hun ble parret noen dager seinere i løpetiden enn sist, så en kan jo håpe. Ikke godt å si ennå, for mer kjælen enn hun har vært skal veldig mye til å få til, men hun er mer sulten i allefall. Når hun har tømt skåla si, så sniker hun fra dem rundt. Det har hun aldri gjort tidligere. 14 dager siden vi var på tur til Mortenskro for å få hjelp av Eirin, så om et par uker til så bør det være noen flere sikre tegn som dukker opp. Kommer ikke til å legge ut kullet på valpelista før jeg er sikker denne gangen. Er du interessert i hvordan valpen utvikler seg i magen så er det detaljert beskrivelse og mange bilder på hjemmesiden under utvikling.

Mounty og Patran koset seg i sola mens jeg slo plenen. Blomsterkranser til begge to, så da var det bare å ta bilder da...

Mounty er meldt på både i Sarpsborg og i Moss i slutten av juli, så det skal bli spennende.

Linselusa er på plass så fort hun hører kamera.

Jeg børstet Guro i dag, hun hadde skikkelig begynt å dotte. Vesla holder ennå på underulla si, så hun er vel litt frøsen av seg hun da.

Skjer det ikke noe, da er det bare å slappe av tenker Mounty. Fine gutten det, blir spennende på agilitykurs med han i september.

Mounty tasser ofte i helene på Patran, sikkert for at han vet at hun stadig finner på noe som kan være spennende å være med på.


Denne sjarmøren er ledig hos Jorid. Jeg er innom og kikker på han hver kveld, skulle ønske jeg bodde nærmere så jeg kunne få litt valpekos. Men jeg får ta en tur til Kari og hilse på isteden.


Så var det kvelden og Guro skal ha kosestunden sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...