onsdag 1. juni 2011

Årets første sommer dag!

I dag har det blitt juni og det er offisielt sommer. Jo sola varmet godt på formiddagen i dag, men nå er det rimelig overskyet. Jeg vil ikke ha mer regn, for jeg har tenkt å klippe plenen i morgen. Pappa lurte på om jeg skulle hesje opp eller tørke det på bakken når jeg hadde tatt slåtten, så da er det vel på tide å gjøre noe med problemet.

Men ikke  idag for i dag hadde jeg den første hele fri onsdagen jeg har hatt på evigheter. Det var i allefall godt. Tenk å kunne sove helt til klokka 7 isteden for halv seks som jeg pleier å stå opp. Når Merethe hadde kjørt til skolen så dro jeg hjem til hundene. Det ble en langtur i dag på toppen av Holleia og en runde innover før vi gikk ned igjen. Det var ikke så veldig varmt, for mesteparten av turen går i skyggen oppover. Hundene fant seg stadig noen vannhull og bekker for å avkjøle seg og slukke tørsten. Noen bilder ble det også gitt...

I flere dager har jeg hatt problemer med oppvaskmaskinen, den har ikke ville tappe inn vann i vesentlig grad og etter et minutt så begynner den å blinke som en UFO. Men når Kenneth kom fra jobb i dag så ble det demontering og småfiksing, men han fant egentlig ikke noe galt. Så når vi dyttet den på plass og testet så virket den som den skulle igjen. Så pengene fly ut til reprasjon og service, men nå slipper jeg det. Han er litt snill å da...

For noen dager siden dro Vesla igang med løpetid. Når jeg klippet Lady i kveld, til utstillingen på lørdag, så så det ut som hun hadde hovnet litt og det var antydning til litt blod. Får se det ann i morgen om det er startet eller det bare er litt forløp. Er løpetiden igang, så rekker jeg akkurat å få parret henne før vi drar til Samos. Endelig skal jeg få ha litt flaks også forhåpentligvis. Om hun ikke går tom igjen da, som sist.

Men jeg håper på at jeg kan kose meg med en liten flokk nyfødte valper i august! Det skal bli kos, for jeg har tatt ut to uker ferie i august også. Nei dette tror jeg blir en bra sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...