torsdag 2. juni 2011

Fotoshoot by Merethe

I dag har jeg bare sneket noen bilder fra Merethes fotoshoot av hundene i dag...

På formiddagen gikk jeg tur med alle hundene så de skulle få ut litt energi. Nå som det drar seg til med løpetid med både Vesla og Lady, så nå blir det snart delte turer på dem. Mounty er ikke særlig interessert, men når dem er alene så prøver han seg på leik med Vesla. Må holde øyne på dem, så nå har det blitt litt hundegård på rundgang i dag. Etter en lang skautur så har dem ikke vondt av å ligge der noen timer. Dem gjør jo det de dagene jeg jobber. Blir nok litt mye styr for mamma og pappa når vi er i syden med så mange dyr som skal ha både stell og mat. Godt dem er pensjonister så dem kan ta hele dagen til hjelp.

Mellom klesvask og kos så mannet jeg meg opp til å få klippet plene. Det gikk på et par timer så det var ikke så ille egentlig. Patran er en ivrig medhjelper der det ikke er bakker, men når graset har blitt så langt så er det ikke langt en får klippet før det må tømmes. Hun er ikke sterk nok til å tømme og starte den igjen, så det ble min jobb. Greit nok det når det nærmet seg slutten.

Siden Thea flyttet inn her så er det ikke så ofte Channel er på besøk, hun og Mali går ikke så godt overens. Tror nok Malin forbinder henne med et marsvin, for hun er jo ikke så stor denne Pomerianen.
I morgen er det jobb igjen før det er helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...