onsdag 15. juni 2011

Flott parring i dag

Lady ble med på jobb i dag så vi kunne dra rett på Mortenskro ved Hellerudsletta i dag for å møte Eirin og Anne Lise med Truls. Nuch Almanza Murphy's Irish Stout. Denne gangen gikk det helt greit når "mor sjøl" som tok styringa. Etter noen minutter ble det full klaff og med 11 minutters heng så håper jeg at det blir valper i midten av august. For å være sikrere så blir det nytt møte på Biri på fredag for Eirin skal på utstilling på Oppdal i helga.

Når Merethe kommer hjem fra skoleturen sin så får jeg hjelp til å ta bilde av Lady tenker jeg. Tenkte jeg skulle ta bilde av henne hver uke framover så en ser om hun legger på seg noe. Ekstra spennende er det siden hun gitt tom sist. Denne gangen har det blitt parring seinere i løpetiden, så får vi se om det har noen hensikt.

Det var litt gøy å se igjen Mitch i går, for nå var det lenge siden jeg hadde sett han. Mitch bor også hos Anne Lise. Han var pappa'n til Adas første kull i 2005. Han vek ikke fra siden min i det heletatt mens jeg var der. Spørs om jeg hadde med meg litt godlukt? Vesla er ferdig med løpetiden, men er interessert i å holde Lady med selskap og kurtisere henne. Lady på sin siden foretrekker Vesla isteden for Mounty, så han er nok ingen mann ennå i hennes øyne. Mounty på sin siden føler seg veldig basrsk og er lettere frustrert over å bli oversett av begge jentene. Noen dager til nå så er det verste over og treningen kan ta til igjen. Men da starter vel Guro og Malin opp kan jeg tenke meg.

Gratulere Jorid med flotte Mittelspitz valper. Blir morsomt å følge med på hjemmesiden framover som valpene vokser og blir leveringsklare med tiden. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...