tirsdag 19. juli 2011

Naturfoto

Endelig kom fotoboka jeg kjøpte på nettet her en dag. 101 gode råd for Naturfoto. Av Ole Jørgen Liodden fra Ådalen. Mange gode råd og fine bilder. Hadde vel kanskje ønsket meg flere bilder av nære ting isteden for isbjørner og elefanter. Litt mer konkrete hverdagstips, men den var absolutt verdt å se mer i. I dag har jeg bare bladd gjennom den og lest overskrifter.

Bekreftelsen på rideturen har kommet, så i august drar jeg og Merethe på fire dagers ridetur ved Beitostølen med Fjellrittet v/Torgeir Svalesen. Fjelrittet arrangerer helgeturer, tre, fire og seksdagersturer. De har også villmarksturer som arrangeres som 4 dagerstur med 2 netter i lauvo. Flotte fjellopplevelser langt fra allfarvei. Alle turene går fra sted til sted i høyfjellet nordover fra Beitostølen mot Bygdin og Valdresflya. Overnatting på hotell, fjellstuer og hytter i 2 eller 4 sengsrom. Følgebil kjører bagasjen fra sted til sted.         

Vi skal på villmarksturen som har overnattinger i lavvo to av nettene. Må si jeg virkelig gleder meg til den turen. Patran var litt fornærmet da, for hun var jo for liten til dette også. Så jeg får finne på noe med bare henne den første ferieuka mi, kanskje til Hunderfossen eller Sommarland i Bø. Leif skal ta henne med til Tusenfryd når han kommer hjem fra Motorsykkelturen sin nå. Etter meterologene så skal det bli en varm og god ettersommer, så vi satser på kjempeflott sommervær i august!

I morgen har jeg fri, så dag blir det langtur på hundene, skal se om jeg får med meg fotoapparatet så det blir noen nye bilder.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...