mandag 11. juli 2011

Ny fotoshoot...

Gratulerer Lene, Sara og Thelma som har vært en liten tur i Paris. Sara ble BIR veteran begge dager og fikk tittelen VWW-2011, Thelma ble nr 2 i championklassen begge dager. Det står det respekt av!

* *
Ikke alltid like greit å ha en mann som kommer hjem hver kveld etter jobb. Kosestunden min ved data'n med redigering av bilder og skrive litt om dagens hendelser blir litt amputert, og det er ikke sikkert jeg rekker det engang... men en kan vel ikke klage kanskje...
Vesla koser seg på Nedre Kollsjøen i går.

Merethe trengte å kjøre litt igjen, så vi lempet inn alle hundene og dro til Strømsoddbygda. På Nedre Kollsjøen er det en liten sti og tusle bortover før vi er ved vannet. Nå hadde dem hogget all skauen omtrent så det var ikke så koselig ved hytta som det har vært tidligere. Men hundene storkoset seg. Vannet var slett ikke så iskaldt heller, men det var bare de firbeinte som badet denne gangen.

Er det noen bebisser i denne magen da tro? Det får vi se på onsdag når vi skal til dyrlegen. Jeg får ta henne med meg på jobb, for det er lønnskjøring denne uka. Litt ekstra å gjøre da, men får egentlig gjort utrolig mye om dagen. Merker at det er litt ferietid rundtomkring også, ikke bare hos oss.

Lady er ganske lik mamman sin da. Ser ut til at hun blir like fort grå i "barten" som Ada ble.

Mounty er elendig til å svømme, der er det mye spruting og jeg har misstanke om at han går på bunnen med bakbeina. Vesla betrakter det meste fra land. Vi hadde tatt en skautur tidligere på dagen sammen med Patran. Men vi hadde nesten ikke kommet nedigjen før det kom en regnskur. Dette har vært en tragisk sommer, så det bare må bli en knallfin høst med mange fjellturer.

Påveien hjem så kom vi midt i en kuflokk. Prøvelse for en sjåfør under opplæring det med utilregnlige vesner på fire bein. Dem var mer redd for fotoapparatet ut av vinduet enn selve bilen.

Da vi kom hjem tittet sola gjennom og det ble riktig så godt å være ute.

Siden hundene var forholdsvis rolige etter to turer og jeg var nydusjet, fant jeg ut at jeg skulle få Merethe til å ta noen bilder av oss. Noen slapper aldri av om de kan få leike.

Da kan en ikke sove lenger, men følge med. Kan jo gå glipp av noe...

Problemet når en skal ta bilder av hunder samtidig er å få alle til å se samme vei, eller på hverandre.
Full konsentrasjon, litt kontakttrening under tvang... Man får fort litt mer oppmerksomhet enn en har tenkt... Etter en stund går det seg til og en kan bli rimelig fornøyd med resultatet. Ikke enkelt å være fotograf heller under slike forhold. Kommer nok aldri til å ha noen hunderase uten myk lang pels tror jeg!

Ha en fortsatt trivelig sommer, med solskinn fra skyfri himmel i hele august!

I dag har jeg jobbet, og feriemodusen har begynt å slippe taket. Det var ikke så ille å gå på jobb som det var forrige mandag. Jeg begynner å komme ovenpå og sånn nogenlunde ajour med arbeidsoppgavene, så før jeg går ut i neste ferieuker så skal jeg ha full oversikt og alt skal stemme.

I kveld så kom det jammen ei regnskur til, antydning til torden var det også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...