torsdag 7. juni 2012

Nedre Kollsjø'n


I dag så ble det ny kjøretur på valpene. En mer bråkete gjeng enn disse her har jeg ikke hatt tidligere tror jeg. Så bilkjøring må trenes på!


Etter jobb i dag så lempet jeg og Patran alle valpene inn i bilen for å kjøre en runde med dem. Patran foreslo at vi skulle på Nedre Kollsjø'n for å sjekke badetemperaturen.


Modige valper, alle sammen kjente på vannet og noen av dem vasset litt til og med. Før vi dro hjem så hadde Patran vasset litt rundt også.


Spennende med mye nytt i dag. Etter en stille stund på valpefronten så har jeg jammen fått tre henvendelser på den siste ledige hannen det siste døgnet. På søndag kommer det en hyggelig dame, så får vi se om det blir full klaff.


Sola varmet godt i dag, men jeg ble både skitten og våt når jeg satte meg ned. Da skulle nemlig valpene klatre opp på meg...


Det er kjempegøy å løpe fort fort på skogsbilveien ned mot vannet.


Valpene var flinke til å komme seg både opp og ned i vannet.


Dette er en veldig nysgjerrig gjeng som ble veldig fasinert av vannet.


Mange nye smaker på det de plukker opp i skauen.


Valpene løp og løp for å legge seg ned og hvile litt. Vi var vel der en halv times tid og regnet med at de ville sove hjemover i bilen. Men nei da, det var i allefall tre av dem som slett ikke var fornøyde med å dra hjem.


De minste valpene druknet nesten i lyngen, men dem bare gikk på og håpet på at de skulle komme fram uten å gå seg bort.


Tok ikke lang tid før denne kvisten var i mange biter.


Wups!


Her var det dypere enn jeg regnet med gitt...


Når Patran kastet skoene for å vasse litt hun også, så var ikke valpene seine om å ta tak i en sko og løpe opp i skogen så de kunne gnage i fred på den.


Brummeligbrumm hvem kommer der?


Idyll!


Førstemann til bilen!


Godt å sove på fanget til Patran når vi drar hjem. Den lille prinsessa var tydligvis mer sliten enn de andre valpene på hjemmveien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...