tirsdag 26. juni 2012

Nå har jeg emigrert



I går fikk jeg besøk fra NORGE! Det var litt spennende, for Britta hadde sagt at da skulle jeg flytte fra mamma og resten av gjengen. Tidligere på dagen hadde broren min flyttet, så nå ble det tomt her hjemme. Veien hjem var kjempelang! Men jeg fikk mange tisse drikke pauser, så etter mange timer ble jeg bært inn og fikk lov å hilse på Tessy. Hun var litt småredd meg, men når jeg snudde ryggen til henne så var alt greit.


Siden vi kom hjem så seint i går kveld fikk jeg lov å ligge i senga om natta. Det skulle visst ikke bli noen vane, for jeg må visst venne meg til å sove i bur. Ikke noen plage det altså, for buret mitt er kjempestort og står i stua, men et lite gjerde forran så jeg har stor plass. Det er en fordel sier Lillian når en er så liten som meg og deler hus med fem store svarte pelsdotter som ligner bitte litt på meg... Da er jeg trygg om Lillian ikke kan følge med meg hele tiden.  Planen er visst at jeg skal sove der om natta når jeg har blitt husvarm.


Alle er blitt overbegeistret for meg det siste døgnet. Mounty er god og ha når vi er på tur. I dag kjørte vi opp til Nedre Kollsjø'n for at de store skulle få svømme litt. Lillian regnet ikke med at det skulle bli så lange turen på dem i ettermiddag, for hun skulle slå plenen og etterpå var det spådd regn. Plenen var kjempelang, så jeg ble så våt hver gang jeg hadde vært ute for å tisse. Det kommer jo en regnskur både titt og ofte om dagen.


Navnet ble forrandret til Ronja på veien hjem. Patran var ikke særlg begeistret for Beauty, for det hørtes enten ut som en ku som rauta eller en katt som majuet. Så etter litt elimenering så endte dem opp med Ronja Røverdatter. Samme for meg, Lillian håper jeg ikke lever opp til navnet mitt... Kan ikke skjønne det...


Jeg måtte jo kjenne på vannet jeg også, bitte litt kaldt, men neste gang kanskje ...


Før vi skulle hjem hadde jeg blitt temlig blaut av de andre som badet i vilden sky.


Jeg storkoser meg i Norge, her får jeg løpe fritt blant smørblomstene, hilse på høner og ellers være med på det som skjer.


Jeg er skikkelig lekker er jeg ikke?


Halen min går hele tiden, jeg er så glad for all oppmerksomheten og for alt jeg får utforske. Jeg blir så sliten, da er det godt å få ligge litt på fanget, eller sitte på armen eller sove ut i buret mitt.


Spennende å få være med å plukke inn egg om ettermiddagen.


Livet er herlig!


Etter en sånn runde da er det godt og komme inn igjen for å hvile seg.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...