onsdag 17. april 2013

Valper på biltur


Flott solskinn om dagen, men til kvelden er det spådd regn.


Når Patran skulle hentes på skolen i dag så tok jeg med meg valpene så de skulle få sin aller første biltur. Alt de har vært med på tidligere er enklere for nye eiere når de får sin nye venn i hus. Når de er inne så er de veldig kontaktsøkende og vil ha kos hele tiden alle sammen aller helst samtidig. De holder et svare leven for å få oppmerksomhet. Ny kloklipp har det vært og i morgen er det på tide med en ny markekur igjen. 


Det var et skikkelig kor til å begynne med, men en etter en så roet de seg ganske mye.


Happy og Ronja ble med på sosialiseringstur til Stalla i dag. Det begynte å bli litt flekkebart i skauen, så nestegang kan kanskje valpene ta seg en tur i lyngen og ikke bare i veien der vi stoppet.


Valpene koset seg i søla og løp etterhverandre.


En valp tuslet litt etter Happy, for når hun vasset ut i sølepytten var det jo veldig spennende.


Når pytten ble dyp nok så snudde valpen. Det var spessielt en valp som var veldig begeistret og ville ikke høre når jeg sa den skulle komme.


Etterhvert så ble farten ganske stor og de fikk liksom ikke nok av å løpe.


Det er godt å ha med mamsen sin på tur, da går det ann å så seg en liten sup om det trengs. Puppen til Happy er tom for verk fra såret, hun har ennå igjen noen dager av tablett kuren før hun er helt frisk. Valpene får melk fra puppen med en liten rift i så de klager ikke. Jeg må bare følge med så den gror helt igjen, men når puppen vokser med mye melk i så sprekker det fort en liten glippe igjen. Det bedrer seg snart, for det er ikke så ofte de får melk lenger. Om natta tror jeg Happy for det meste tilbringer tiden sin i sofaen...


Så var de igang igjen, kom igjen da treginger!


Full fart framover...


Etterhvert var valpene blitt både sølete og våte, så da var det på tide å samle troppene og få dem inn i bilen igjen.


Men sånt tar tid når en av valpene plutselig finner noe som kan bæres med seg. Flaten er jo en apporterende rase, så det er ikke lite som kommer til å bæres gjennom et langt liv.


Men med Happy i kofferten så nærmet valpene seg bilen i det minste.


Så er det reglen som bekrefter unntaket eller motsatt, det er alltid en som bare skal sjekke en ting til før den kommer.


Ikke dra fra meg da, visste ikke at det var MEG dere sto og ropte på jeg da...!


Innimellom så må man ha tissestopp når man er så liten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...