onsdag 10. april 2013

Øverst på pallen!


Sånne Divaer som meg og Maya vi må ta oss godt ut og trene på å se lekre ut. Det er litt styr, men i dag har jeg virkelig trent på hva jeg skal gjøre når jeg kommer øverst på pallen! Akkurat som Northug!


Sjekk'a! Når en er øverst på pallen så ser de andre pelsdottene opp til deg...


Når en har vært øverst på pallen så får en veldig mange fans som gjør alt for å få være i nærheten av deg.


Men man må ha et vanlig liv også selv om en har blitt berømt og kommet på pallen. I dag sjekket jeg ut masse kvister som pappan til mamsen har kvistet ned rundt jordekanten.


Før sola har varmet for lenge kan en gå oppå snøen. Det var litt gøy da, for vi pelsdottene løp alt vi orket og leika som bare det i dag.


I dag hadde vi besøk av Kristine som Happy bor hos. Hun så på alle småpelsa og syntes Happy hadde vært skikkelig flink som hadde så flotte småpelser som hun hadde tatt så godt vare på.


Wups så fikk jeg bare tre bein! Mamsen kan trylle altså!


Jeg har vært så aktiv i dag, bare løpt og løpt hele tiden. Så i kveld er jeg rimelig sliten og bare koser meg med mamsen omtrent. 


Det er kjempegøy når jeg leiker med pelsdotta, innimellom så glemmer dem at jeg er med og da løper dem meg nesten helt i senk. Da legger jeg meg bare helt flat, så hopper dem over meg.


Før vi går inn igjen på ettermiddagen så må hønen få både vann og mat. Ja også må jo jeg sjekke om de har lagt noen egg som jeg kan ta med inn igjen. Men jeg får ikke lov av mamsen å plukke egg. Da hadde vi ikke fått noen inn mener hun. HA! Tror hun ikke jeg klarer å bære egg eller?


1 kommentar:

  1. Eg e heeeelt enig! Vi hører til oppe på pallen. Øverst oppe helt alene ;-) Du har fått deg en go plassering på pallen der ja...

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...