onsdag 14. september 2011

Endelig litt sol igjen


Har blitt dårlig her i det siste, men det sier vel sitt om at jeg har mer enn nok å henge fingrene i om dagen. Det har vært fint vær til tider og jobbet endel, men fra neste uke bør det bli roligere. Nå er det oppkjøpte selskapet sitt regnskap avslutter pr juli. Det meste av jobben er gjort og lønna er kjørt for denne måneden.


Høsten har satt sitt preg på gårdsplassen...


Gårsdagens tur med hundene ble med fotoapparat. Nå som det har regnet så har jeg ikke tatt det med, for det blir ikke særlig fine bilder når alt er grått og vått.


Det er ikke så mye kantareller lenger der hvor jeg pleier å gå, men det har da blitt utallige kilo de siste månedene da.


Noen av dem har kanskje druknet i alt vannet som renner der det ikke pleier å renne.


Disse har nok sett bedre dager...


Til helga blir det stille dager her. Da skal Kenneth til Trondheim for å besøke Thea som har begynt på skole i Nord-Trøndelag. Leif skal være med søsteren sin til London for å feire bursdagen hennes. Så da får vi jentene ta en tur på hundeutstilling på Holemoen på lørdagen. Tipper fredagen blir brukt til hundebading og klipping av pels.


I dag var vi bedt bort til mamma og pappa alle sammen for å spise fårikål. Det er så godt at en spiser gjerne litt mye når en første lager det til.


Ada følger godt med på turene til tross for at hun er mye eldre enn de andre.


Lady, Mounty, Malin og Ada.


Nå begynner elgjakta snart, så da er det bare å ha litt synlige klær og forstyrre alle som sitter på post. Tur i skauen må man jo ha om det er jakt eller ei.


Guro er litt sliten på slutten av turen. Hun løper konstant fra vi går hjemmefra til vi er tilbake igjen.


Jeg har da ikke tid til å ligge rolig her når de andre løper...


Trær ingen hindring


Det er godt vi krysser en bekk før vi er hjemme igjen så Mounty får slukket tørsten.


Nå er det snart mørkt når jeg skal ut med hundene etter middagen er spist. Det blir bare mørkere og mørkere og kaldere og kalder framover. Før det går mot vår igjen og sola skinner.


Flott solnedgang om kveldene nå.


I høstferien skal jeg jobbe, så det skulle ikke forrundre meg om det ble bare det kanllfine været den uka. Godt jeg har fri på onsdagene...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...