torsdag 29. september 2011

Stolt av Mounty'n min

I dag var det trening på Nedmarken igjen. Knallvarmt vær med 23 varmegrader i skyggen når jeg dro hjem fra jobb i dag. Kjekt at det var igjen litt rester fra middagen i går, så ble jeg klar litt tidligere. Jeg og Patran tok med oss Ada og Mounty for å trene. Det er imponerende hvor mange vi er blitt som trener hund hver torsdag ettermiddag.

I dag hadde vi litt lydighetstrening, så apportering og til slutt litt utstillingstrening. Nesten litt flaut å innrømme det, men Mounty har verken fått lydighet eller apporttrening. Den lydigheten jeg har trent er så han skal fungere i dagliglivet. Med sitt, ligg, stå og bli. I dag fikk han prøvd seg, han tusler jo i beina mine hver gang han har bånd, så det var ikke noe problem.

Så var det apporttrening med dummy. En sånn har han vel aldri sett så når Reidun kastet den skjønte han ikke helt. Men når han fikk beskjed om å gå og jeg pekte, så løp han og hentet den. Plukket den opp og kom rett tilbake til meg med den! Med en repetisjon så satt det, så det er vel bar å bite i eplet, som ikke behøver å være så surt, og trene litt målrettet med dummyer. Torsdager er jo et fint sted å begynne kanskje...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...