tirsdag 6. september 2011

Mounty på jobb


Skal si deg det er en som koser seg på jobb.

Mounty får mat i hundegården på morgnen. Nå har han endelig begynt å spise igjen, så jeg får fore på han litt til utstillingen. Nå er han jo nesten bare skinn og bein stakkar. Leiterpå en liten stakkar med disse løpetispene i hus. Når jeg drar så havner jenten i hundegården og han får en tur bortover jordet, så han får tømt seg. Han stiller gladlig opp ved bilen og hopper inn nesten før bakluka er åpen.

Nå som det har vært så dårlig vær så har han vært i bilen fram til lunsj. Når jeg har spist så har jeg luftet han en tur før han får være med inn. Da er det samme hilserunden som han hadde da han var med som valp, før han legger seg på teppet sitt for å sove litt til. Han er i bånd, for plutselig så må jeg en tur ut i produksjonen med noen papirer. Da er det greit at han ikke er med å løper i veien for trailere og trucker. Leikene fra han var valp er like gromme i dag, så det er godt at jeg ikke har tatt dem med meg hjem. Kjekt å ha noe liggende om en må ha med hund på jobb.

Er det noen av dere som skal til Kragerø i nærmeste framtid, så er det bare å holde øynene oppe etter Vesla. Hun skal nemlig på ferie til det blide sørland neste uke. Hun koser seg mer og mer, virker som den lange ferien blir veldig lang. De stortrives med henne og det virker som hun koser seg også. Jeg og jentene tenkte vi skulle besøke henne en dag, så får vi se reaksjonen når vi kommer.

Da jeg hadde dusjet etter en veldig dryppende våt tur med hundene til kvelds, så hadde Patran funnet fram Lovsamlingen jeg brukte når jeg gikk på Hibu. Leser du der du da, sa jeg. Ja det var veldig interessant var svaret. Hva leser du da? Barneloven og Barnevernsloven.... hmmm hvordan skal jeg tolke det da???


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...