torsdag 1. september 2011

Solskinn for en gangs skyld



Godt med en fridag, men det ble en times jobbing etter at jeg hadde kjørt Patran på skolen i dag. I helga røyk steikovnen på konfyren min, så da var det bare å ta turen på Elkjøp for å finne seg en ny. Bladde gjennom reklamen som hadde kommet i posten og de hadde jammen en eneste komfyr på tilbud. En sånn fancy stålovn. Jeg regnet ikke med at jeg fikk den bak i bilen min uten å slå ned baksetet og ta vekk hundegrinna, så jeg dro på Hensmoen og byttet bil med Leif. Litt mat må man ha også, fikk prøve meg i en ny butikk i dag. Kiwi. Jo da slett ikke så verst, og ikke så dyrt var det heller. Men dem hadde små handlekurver da. Føles sikkert som om man har fått mer for pengene da med full kurv.



Mounty har vært med meg på jobb denne uka og skal være med i morgen også. Merker det på han at både Guro og Malin nærmer seg stådagene i løpetiden. Så det ble to trim turer i dag ned til elva. Hjalp ikke mye med Mounty da, det var to dykk også forsvant han hjem og sto forran hundegården når vi kom opp igjen. Litt desperat...



Laget litt middag til oss. Siden Leif ikke kommer hjem i kveld så ble det kyllinggryte. Litt effektiv måtte jeg være fant jeg ut, så siden sola skinte så ble det plenklipping. Regnskurene turet i åsene rundt, men når jeg trenger fint vær og opphold så plerier jeg å få det. Skal ikke kimse av meg og været nei! Klær var vasket og hengt ut på snora, i og med at de var tørre så tok jeg dem inn før jeg slo ferdig plenen. Hver gang jeg sier slå plenen så spør Leif om den har vært slem... Klippe plenen heter det visst.



Siden jeg hadde pisket ungene til å rydde rommene sine fordi jeg skulle vaske i dag, så måtte jeg pent vaske gulv etterpå. Det hadde jeg ikke særlig lyst til, men må man så må man. Særlig når Patran kommer og spør "Du, blir det noe av den vaskinga de etterpå eller?" Kenneth hjalp meg med å få ut den gamle komfyren og bak den så trengtes det virkelig en vask. Så nei, jeg hadde ikke noe valg i dag. I morgen er det torsdag og muligens trening på Nedmarken bak Midt-Nett igjen, så da har jeg ikke tid til noe vasking. Fredag er det sextur til Råholt for Malin, så vips er det helg!



Når alt var reint og fint, så ble den nye komfyren satt på plass og det ble riktig så pent. Får sette den på i morgen etter jobb, så jeg får luftet ut skikkelig. Lukter ikke så godt av slike nye ting som varmes opp for første gang. Egentlig skulle jeg gjort det før jeg vasket tenker jeg.



Når kvelden senket seg og jeg hadde vært en tur på badet for en skikkelig vask, så kjente jeg at nå skal det bli godt å krabbe under dyna! Ble sittende så lenge oppe i går kveld for å sette inn alle bildene som var blitt borte i dagboka. Jeg gadd ikke å sette inn ett og ett bilde igjen, så jeg laget sånne samlemapper som det går ann å klikke på. Skal se om jeg gjør rideturen med Fjellrittet ordentlig med tid og stunder, men det blir vel kanskje en link på hjemmesiden isteden for i dagboka regner jeg med.



Pappa har begynt å treske såvidt, da er det storkos for hundene. Dem bare løper og løper. Turene i dag ble avsluttet med bad i elva, så dem skulle få avkjølt seg litt. Det var ordentlig sommervarme på ettermiddagen i dag. Åkeren frister litt da, men dem er flinke til å løpe utenfor og ikke gjennom. Men innimellom blir fristelsen litt for stor for enkelte.



Både Malin og Lady har blitt litt runde nå, så det får bli litt slanking på Lady i allefall de kommende to ukene før utstillingen på Holemoen ved Vikersund.



Hvem sa noe om mageplask?


Dykking er gøy!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...