lørdag 19. juli 2014

Ja hvor skal man egentlig?


Jeg maser og maser på mamsen for å få min egen telefon, ja jeg må jo bli flink til å ta sånne selfier! Mamsen mener at det ikke er så nøye med selfier for meg, for hun tar jo bilder av meg og viser deg! Men du må jo innrømme at jeg er blitt ganske flink når jeg får låne telefonen til mamsen?


Mamsen ba meg hoppe inn i bilen så skulle vi dra på tur i dag. Hun synes jeg godt kunne få hilse på hunder på min egen størrelse også, ikke bare sånne store flater. Gjett om jeg gledet meg? Trenger en liten oppklaring fra i går skjønner jeg. Vi bruker havn om både kaiområde med vann og om en inngjerdet skogområde som dyrene beitet i når det var kuer og kalver på gården. Egentlig heter det havnehage. Nå er det ingen dyr på gården, bare oss pelsdotter, nå har vi gjerde kun for å holde sauer og kalver ute fra jordet som det er korn på. For de går og beiter i skauen utenfor gjerdet. 



Kjekt å ha mange andre å jobbe sammen med!


Sjekk'ai dag har jeg vært på besøk hos pelsdotter som meg! I dag dro jeg og mamsen på trivelig besøk til kennel Taramore så jeg skulle få leike med sånne pelsdotter som jeg er. Buffy og jeg fikk leite etter godbiter på plenen.


Vi var kjempeflinke til det, så Blackie ville være med også.


Men jeg og Blackie tok fort tegninga hvor godbitene kom fra. Lomma til Jan Åge! Hvorfor skal vil leite plenen rundt etter dem når vi bare kan stå stille og sanke dem? Vi er da ikke dumme?


Blackie hadde noen triks, for han hadde jaktet på godbiter tidligere også.


N UCH DK U(U)CH NORD UCH Wineleaf's Black Star Design


Like flott fra begge sider Blackie


Fokus er på godbiter!


På vei hjem stoppet vi på Vik så jeg skulle få luftet meg litt. Mamsen hadde lyst på is så da gjorde vi det.


Når vi går gjennom sånne mørke underganger for å komme fram til sjøen så må jeg leike litt vakthund. Må jo passe på mamsen skjønner dere. På film så skjer det alltid noe skummelt på sånne steder, og jeg vil jo ikke at det skal skje mamsen noe.


Ved fjorden var det en stor svanefamilie som jeg fikk hilse på. De trodde at jeg kom med mat til dem, men det hadde vi ikke.


Vi gikk litt lenger bort så jeg kunne så avkjøle meg litt også.


Og siden det var sånt offentlig sted så måtte jeg bade med bånd, men da fikk jeg ikke til å svømme. Godt en ikke bor så sentralt, så jeg kan svømme skikkelig i elva.



2 kommentarer:

  1. En och annan selfie skulle väl sitta bra men din matte tar ju väldigt många fina bilder på dig hela tiden så det kanske går utan telefon ändå. Det var ju många stiliga raskompisar du träffade där. Kul med lite omväxling mot alla flater... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tror nesten jeg må satse på masse selfier jeg, så jeg får trening!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...