fredag 12. juni 2015

Flinke hjelpsomme jenter


En uke til på skolen så har Patran sommerferie også, da er det bare jeg som må jobbe ennå en uke etter det før jeg har en uke ferie. På jobben har vi startet med ferie avvikling, så jeg må si... det hadde fristet med litt fri nå som det har begynt å bli forholdsvis varmt i været. Middagen blir spist på verandaen og sola nytes til den går ned omtrent. 


Smørblomst


Eneste ulempen med å komme hjem til ferdig luftede huder er at det blir mindre trim på meg, men jeg får se på det som en ferie. Det er jo tross alt jeg som går flest turer med dem iløpet av et år.


Tessy er alltid klar for mer.


Det er ikke alltid hun ser like lekker ut, til tider så er hun litt "halvgal"


Amen er litt og litt mer bevegelig for hver dag, men noe belastning er ikke noe tess ennå. Må vel vente til stingene er tatt, for det er de som strammer i huden når det gjør vondt. Det er vondt når noen kommer inntil også, så det er noen auer om dagen når en har fem hunder i hus. Det kom hverken telefon eller brev fra sykehuset i dag heller, men det har ikke gått 10 dager ennå heller, som det gjorde sist.


Hundene har gravd litt i hundegården, så i dag kjørte pappa noen skuffer grus med traktoren for å tette igjen. Lady hadde nemlig planer om å lage kjeller under garasjen. Det trenger ikke jeg, så da er det best å fylle igjen hullet før det blir for stort. Merethe hadde spadd alt sammen før jeg kom hjem fra jobb i dag. Litt heldig jeg... Lempet hundefor fra kjelleren og opp på kjøkkenet, for dunken var tom. Siden hun skal jobbe i morgen tidlig, så er alt klart til frokosten til hundene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...