tirsdag 9. juni 2015

Siste innspurt


Velkommen til en koselig valpeprat under bjørka. Godt og svalt i skyggen, eller varmt i sola. Litt justering av krakken, så får den det akkurat som en vil. Jeg tror ikke Lady får mange valper, så på torsdag har jeg bestilt røntgen, så jeg vet hva jeg har å forvente. I dag er hun 51 dager drektig og burde vært adskillig større rundt magen.


Aktiv uke som egentlig ikke passer meg. Siden armen fort blir sliten, så har det blitt noen korte arbeidsdager på fredag og i går. Men i dag ble det full tid. Det går greit å kjøre, men plutselig så kommer jeg inntil noe og da er det vondt. I dag så kan jeg bruke armen nesten som normalt. Jeg får den opp og både bøyd og rett, men merker at jeg blir sliten i den og kompenserer med andre siden av kroppen. 


Men med månedsavslutning, lønnskjøring og ferieavvikling, så er det bare å yte det som går og ta seg pauser innimellom så armen får hvile litt. Får prøve å gjøre en innsats i morgen også til en forandring. Ikke ofte jeg må jobbe på onsdager, og Merethe har fri fra skolen så da har jeg ikke dårlig samvittighet for hundene.


Ikke nok med at jeg kommer hjem til ferdig luftede hunder og reinvasket hus, så får jeg jammen bilder å bruke i bloggen også. I går handlet vi inn noen planter til krukker og korger, så det skulle bli litt skikkelig sommerstemning her. I år ble det mange hvite blomster, som er de fineste blomstene som finnes. De er liksom så reine.


Hundehuset har fått sin pynt også. Nå håper jeg bare været holder seg så jeg får slått litt plen og vasket litt klær i helga. Merethe skal jobbe på lørdag, så da er det jo greit at jeg gjør en innsats her hjemme. På torsdag drar Leif på guttetur en uke for å se MotoGP løp, så da blir det litt ekstra kos på meg og jentene. Kanskje vi skal gjøre hovedstaden utrygg på søndag? Siste frist å finne på noe sprell som tar noen timer før valpene kommer.


I den store gryta ved hundegården ble det lyseblå og hvite blomster. 


Merethe falt for disse bitte små blomstene, de var ganske stilige og ikke så vanlige. 


I midten ble det store klokker, så forhåpentligvis blir denne gryta riktig så fin iløpet av sommeren når den vokser seg til.


Petunia er en real blomst som klarer seg bra i min nærhet, det kan en slett ikke si om alle slags blomster.


God sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...