søndag 23. juni 2013

Utstilling i Hokksund


Jeg har hatt såååååå mye å gjøre altså når jeg har hatt besøk av Minan min. Har da nesten ikke tid til å oppdatere dere med hva vi finner på. Men litt må jeg bare fortelle altså! 


Om kvelden er vi med på turen med småpelsa, for dem må få ut noe energi før de skal legge seg til kvelds. Minan min var litt skeptisk til sånn lufting til å begynne med, men  etterhvert så syntes hun det var knallgøy!


Når man skal på sånn utstilling så er det viktig å være skikkelig rein, så etter skauturen til kvelds så måtte vi shampooneres begge to. Etterpå ble det litt kaldt, så vi ble pakket inn i pledd. Da var det bare å sove noen timer. Ligge til lading som mamsen sier.


Mina er ett år for noen dager siden og hun gjorde det bra på utstillingen i dag. Mamsen gikk med Mina i ringen, de fikk en blå sløyfe. Men mamsen var godt fornøyd med kritikken som ligger under planer i år på hjemmesiden. Mina var litt i 100 når vi kom på utstillingen, hun ville jo hilse på alle sammen. Jeg har jo vært på sånn utstilling flere ganger, så jeg tok livet med ro. 


Men jeg fikk ikke sitte hos mamsen!!! Nei jeg måtte sitte på fanget til Merethe når vi ventet på vår tur. Jeg prøvde å go'snakke med henne, men tror du det hjalp?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...