mandag 20. januar 2014

Rørleggerfelle


Når vi kom hvem fra kveldsturen i dag så var Merethe hjemme ennå! Da var det bare å sette opp sperring på gårdsplassen for å hekte tak i denne rørleggeren når han skulle hente Merethe. Men vi ventet og ventet og ventet... Det kom jo ingen for å hente Merethe jo... Nei hun turte nok ikke det når vi var mannsterke for å inspisere hvem hun farter med på kveldene.


Nei det nytter ikke å sitte ute å fryse rumpa av seg nå om vinteren. Så da var det opp til meg igjen da. Tessy har jo ikke fantasi. Så da var det min jobb å klekke ut en snedig plan for å få tak i rørleggeren. Vi måtte lage en rørleggerfelle! 


Samle troppene og full fart inn, for ute trenger en ikke rørlegger om vinteren.


Vi måtte sette igang en vannlekasje, for sånne vannlekasjer er det rørleggere som tetter igjen. Jeg kunne ikke lage lekkasje på kjøkkenet, for da hadde jo mamsen kommet og spolert alt sammen. Nei jeg fikk nøye meg med vaskekjelleren, så det ikke ble så store skader. 


Mamsen, mamsen! Det renner vann i kjelleren!!!


Ring rørlegger'n så skal vi prøve å få stoppet lekkasjen!!!

Hmmm, men mamsen er ikke tapt bak en lovedør... hun stengte krana igjen og sa at vi nok måtte smiske litt med Merethe for å få hilse på rørleggeren på en mer normal måte. Hallo mamsen da, vi må jo sjekke den faglige kvalifikasjonen på denne mannen da??? Kun det beste er godt nok for Merethe... ikke sant?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...