onsdag 29. januar 2014

Snøen laver ned


Jeg liker vinteren jeg, jeg liker egentlig alle årstider. Alle har sin sjarm. Det er vel derfor det er så trivelig å bo i Norge, man har ikke bare sommer året rundt, eller bare vinter. Man har noen måneder av hver så man får litt forandring. På mandag snødde det tett hele dagen, så fra jeg kom på jobb og til lunsj så var det ikke mye som syntes av bilen min. Glemte å ta bilde før jeg dro hjem, litt synd det da...

* *

Siden prosjekt bikini startet etter jul, så har jeg gått ned to kilo, så det er jeg fornøyd med. Men det er flere som skal av. I dag var det ingen bil ledig til oss, så jeg og Patran gikk ned til bussen. 



Vi tok med alle hundene så det ble en tur på dem på morgnen. Når jeg først hadde kledd meg og gått så langt, så fortsatte jeg like godt hele runden. I går ble det skitur på jordet etter middag, men det var fryktelig tungt og gå. Pappa hadde ikke kjørt opp løypa etter siste snøfallet, men etter tredje runden begynte det å bli sånn nogenlunde brukbart å gå.


Malin og Lady venter tålmodig på at Patran skal få levert avisa til en gammel dame, før vi kan fortsette til busstoppet på andre siden av veien.


Når man går sånn runde på tur, så ser man hjem igjen...


Gleder meg til lørdag da vi er fulltallige på tur igjen. Da kommer Grete igjen med Mounty etter ferieturen hans i Skotselv.


Det er ikke bare bare med sånne fancy nye ting. Jeg har lite til overs for alt sånt ekstra knot på ting, isteden for at ting skal virke med en gang. Telefonen min har sagt at den har oppdateringer, så tenkte jeg at jeg får laste de ned da. Men det var ikke bare å laste dem ned nei, da måtte jeg bekrefte, tillate og godta både det ene og det andre. Så måtte jeg ha en konto for å kunne gjøre dette. Fytti H* å gjøre ting så tungvindt. Jeg trykket og klikket og ordnet. Men den nysgjerrige telefonen ga seg ikke med det, den ville vite både navn og fødselsdato og gud veit hva. Jeg klikket bare ok jeg, for jeg tenkte at telefonen hadde da ikke noe med om hva jeg egentlig heter og når jeg er født for å få ned noen oppdateringer den selv har bedt om å få. Da ble jeg født på dagens dato. So what tenkte jeg. Men nei da, da var jeg ikke myndig, så nå har jeg en telefon som ber en av mine foresatte om å gå inn på en side på internett for opprette en familietillatelse for å gi meg tillatelse til å laste ned oppdateringer som IKKE KOSTER noen til min egen telefon!!! Nei den får virke så lenge den vil, mer knot gidder i allefall ikke jeg. Tenk om jeg bare kunne klikket oppdater også var den ferdig... Sikkert en mann som har funnet på noe så dumt!

1 kommentar:

  1. Det verkar mycket trevligare att vara ute i snön än att försöka uppdatera telefoner. Husse har en sån där som ska veta allt och ha lösenord på varenda liten grej. Han förstår inte så mycket men får hjälp av mina människobröder som verkar kunna allt om datorer och mobiler. Matte klarar sig bra med en mobil som man bara kan ringa på och skicka sms... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...