lørdag 11. januar 2014

Valper i mars


I går dro jeg og Lady til Rakkestad på morgnen, der møtte vi Jostein og Eirin for ett lite stevnemøte. Alltid like trivelig å snakke med Eirin... ja det gikk i hundeprat! Om alt går som det skal så blir det valper i midten av mars. Er du interessert så kan du ta kontakt på mail eller telefon. Mer informasjon på hjemmesiden under flat valper ventes. 

Siden det er årsoppgjør på jobben måtte jeg jobbe utover ettermiddagen. Men når klokka var passert 22, så slo jeg av og tok helga. Pappa kom og hentet Lady når jeg var tilbake i Hønefoss, så hun skulle slippe å ligge i bilen helt til kvelds. Eller ligge under pulten min resten av dagen. 


En som koser seg på ferie er Mounty, han får være med i stallen og jammen blir det ikke litt kos på kvelden også! Godt for han det å på tur med Sognafarets Coral Castle "Balto". Balto er halvbroren til valpene som kommer, han er etter Lady han også. 

Beklager litt dårlige oppdateringer i januar, men med årsoppgjør på jobben og lange dager, så frister det ikke å sette seg ved dataskjermen når en kommer hjem også. Bare regnskapet er levert og revisor er fornøyd, så blir det som det gamle igjen. Hundene må jo ha sitt uansett, så da går de foran data...

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...