lørdag 15. mars 2014

Hestehovjakt


I dag var det surt og kaldt når vi skulle på tur, men mamsen sa at det ble verre utover dagen. Det kom skyer fra alle kanter! Jeg hadde tenkt å kose meg i sola med  mamsen i dag, men det ville ikke mamsen bli med på. Skjønte jo det jeg også da vi kom ut. Det blås storm fra alle kanter, men har man pelsdotter så må man på tur! Det er i allefall godt å komme inn igjen etter en sånn blåsborttur!


Siden det er sånn vår, da kommer det vårblomster. Det husker jeg fra i fjor, men jeg husker ikke helt hva de heter alle sammen. Men når vi gikk utover i dag så sa mamsen at vi skulle se om vi så Hestehov på veien. 


Når det blås som verst så søkte jeg dekning bak Mounty.


SE mamsen!!! Hestehov! Mange hestehover!


Eller var det en sånn liten gul hestehov du mente mamsen?


Jeg er ikke redd for sånne hengebroer, selv om all isen på elva har smeltet nå. Snart er det badesesong igjen!


Når vi nærmet oss hjemme så blås det så mye at jeg måtte ha ørene i bakken, sa mamsen. Ja for ellers så hadde vinden tatt tak i ørene mine og jeg hadde flydd av gårde...

3 kommentarer:

  1. Tur att du inte blåste bort med dina stora fina öron! Det var nog den där gula sorten som matten menade. Inte dom stora hårda hovarna på hästen... Kramis!

    SvarSlett
  2. Håll nu tassar så att inte mer snö tar död på gula hästhoven! Just nu täcker snön hovarna jag har på tomten, var precis ute och kollade. Bläh! Nu ska det vara vår!
    Kasper

    SvarSlett
  3. Du är ju bara bäst Hittade fyra hästhovar innan matten hittade den enda! Vi har båda sorterna här i Julita, jag gillar dom hårda bäst!// Arlo

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...