mandag 17. mars 2014

Løpetid


Jeg har fått løpetid, men Mounty bryr seg ikke i det heletatt. Jeg vifter med halen foran snuta hans når han spiser, men han bare spiser han. Når vi er ute så hopper jeg og spretter rundt han og dytter til han. Men tror du det hjelper? Nei, han bare fortsetter med sitt han. Jeg har prøvd i mange dager nå, men han gidder knapt å lukte litt på meg! Skjønner meg ikke på han jeg altså, når noen av de andre jentene har løpetid så tar han jo helt av og ikke spiser i det heletatt, slikker så fort han får mulighet og skulle aller helst fått aiere som en byting hele tiden. 


På ettermiddagen så drar vi med Lady ut for å leike litt sammen med oss andre. Hun kan ikke bare være inne hos valpene sine. Litt luft må hun ha hun også, sier mamsen.


Jeg må holde full oversikt ute her, verken jeg eller mamsen liker overraskelser noe særlig.


Mamman og pappan til mamsen driver med vedkløyving om dagen, det får ikke jeg være med på. Det kan jo falle ned en kubbe som jeg får i hodet og da er det ikke sikkert jeg er meg lenger... Akkurat som om jeg ikke klarer å passe skikkelig på meg selv???


Men jeg får heller gjøre en grundigere jobb når jeg kommer ut på ettermiddagen isteden. De klarer ikke å lure meg skjønner du!


Nå er jeg ferdig med å sjekke her, skal vi gå videre eller?


Bare det tørker opp nå så skal jeg både bades og klippes. Trenger vel ikke det jeg? Jeg skal jo ikke på utstilling før i mai.


Når vi skal inn igjen til kvelds så må vi ha med oss litt ved, så det blir godt og varmt for oss alle og småpelsa.


Må bare prøvesmake bitte litt før jeg bærer den inn til ovnen.


Må jo bruke noen tannpirkere etter at jeg har spist, ikke sjarmerende med mat mellom tennene serru.



2 kommentarer:

  1. Men stackars dig! Hur kan Mounty bara ignorera dig? Det skulle inte jag göra i alla fall! Det lovar jag! En sån skönhet som du skulle jag uppvakta vare sig du löper eller inte. Jag tycker att du kan ta en vedklabbe och slå i skallen på honom så han märker dig i alla fall... Kramis!

    SvarSlett
  2. Hihi, ser vad Ludde har skrivit...
    Jag skulle inte heller ha ignorerat dig, men några valpar skulle jag inte kunna hjälpa dig med.
    Med mig är det så att jag precis minns hur man gjorde, men inte riktigt varför...
    Men nog känner jag när någon doftar särskilt gott, det har jag bevisat många gånger. :D
    Du är så himla fin!!!
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...