onsdag 26. mars 2014

Valpekos på fridagen


Når sola ikke dukket opp på daten vår i dag, så var det en unnskyldning til å tilbringe mer tid enn vanlig i valpekassa. Lady ble med på dagens tur, så da kunne jeg ta litt husvask igjen etterpå. Rart med det der, ikke hver dag jeg ser gulvene hjemme, bare et tynt lag med grus alle steder. 


Når vi kom tilbake fra tur så lå alle valpene og sov i valpekassa og hadde ikke registrert at Lady var med på tur. Men når hun gikk opp i kassa så ble det liv og førstemann til puppen.


I dag la jeg i aviser i halve valpekassa. Nå har valpene blitt så store at de stavrer rundt og liker ikke å gjøre fra seg der de skal sove. I slutten av uka skal de få smake sitt første måltid som består av annet enn melk fra Lady. Spørs hvordan de reagerer på det da, for som regel så synes valpene det er godt med markekur, men disse spyttet og ristet på hodet. 


Gjengen koser seg, noen har allerede avtalt dato for å komme for å titte på dem. Det er bare å si ifra, jeg har fri hver onsdag om det passer for deg på dagen, ellers så passer det etter kl 17 på ettermidagen eller en helg. Minner om valpetreffet 27. april om du er interessert i litt grilling og kos i skauen.


Valpene fant fort ut at ved å ligge på avisene kunne de bruke teppet som hodepute.


Se så flinke de har blitt til å holde seg oppreist og stavre seg framover.


Men mesteparten av tiden så bruker valpene til å sove. 


Så gjesper de litt, flytter litt på seg og legger seg til å sove videre igjen.


Nærhet er kos det. Tar en opp en valp og legger den ved halsen så smatter den litt, sukker og sovner.


Lekker liten myk sak som jeg kan kose meg med i ennå noen uker før den skal til sin egen lille familie som den kan glede.


Sånn ser en flat ut som har fått sin dose av hva som kreves av fysisk og psykisk aktivitet om dagen.


Malin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...