lørdag 29. mars 2014

Ryddet i hundegården


I dag har jeg og mamsen ryddet i hundegården som småpelsa skal bruke når de blir litt større. Tatt vekk all hundemøkka både er og på plenen der snøen har smeltet.


Alle teppene i hundehuset ble tatt ut og ristet før det ble hengt på gjerdet til lufting. Ikke sikkert vi trenger å bruke varmen noe særlig framover nå. Det er godt og varmt i sola, nå er det vår!


Jeg liker best de små hundehusene jeg, der er det veranda som en kan sitte på for å titte på det som skjer på gårdsplassen eller på veien som går forbi.


Ute i sola i dag ble det grovklipping av oss alle sammen. Vi var litt lurvete mente mamsen, men vi var da virkelig ikke så ille heller???


Etterpå ble det tur nede på jordet, for mamsen måtte vaske skoene sine i snøen før vi kunne gå inn igjen. Hun hadde tråkket i hundemøkk når vi ordnet i hundegården og tok vekk møkk på plenen i dag. Siden vi hadde vært ute og ordnet i hele dag, så gikk vi ikke mer tur enn nede på jordet.


Men det er greit det for meg, jeg har trasket i beina på mamsen i hele dag så det er greit å slippe langtur i tillegg.


Nå er det ikke mye snø igjen på jordet, så vi pakket bort skiene i dag også. Akebrett og kjelke ble satt i uthuset, så nå er det bare sykkel som gjelder.


Sjekk her er skiløypa!


I natt skal vi flytte klokken har mamsen sagt, så jeg har bært rundt på denne klokka i en hel time i  ettermiddag for å øve meg til i natt. Ja det er ikke sikkert jeg er våken når klokka skal flyttes, så da er det greit å ha gjort det på forhånd!

2 kommentarer:

  1. Duktigt att hjälpa till med städningen så att småvalparna får det fint när de ska komma ut. Det var tur att det fanns lite snö kvar så mattes skor blev rena... Kramis!

    SvarSlett
  2. Du är allt bra snäll och duktig du, som hjälper till och gör så fint åt småttingarna. Blir fint för dom, när dom inte är riktigt lika små längre.
    Vårstädning - då ÄR det ju verkligen vår! :)
    Kasper
    PS. Antar att dina tassar blev rena samtidigt som mattens skor...

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...