tirsdag 2. august 2016

Gressenke dag tre


Drastiske dager å være sånn gressenke. 


Neida, det var ikke meg de hentet. Men det landet på jorde ved veien og ventet på sykebilen, før de dro nedover begge to. Sykebilen fortsatt med blålys. Ikke godt å si hva det var på ferde, men de bruker vel ikke helikopter for moro skyld.


Skal jeg rekke over alle planene mine i år, så må jeg jammen satse på en lang og knallbra høst. Jeg er litt på etterskudd over alle turene jeg hadde tenkt med på i ferien. Men tur og regnvær det gidder jeg ikke. Blir nok våt på hverdags turer med hundene om man ikke er på planlagt langtur med regn også.


Masse bær av alle slag i år. Både i skauen og langs veikanten.


Litt lite moden, men det kommer seg. Nå som det ble august så ble det kaldt med en gang. Bare noen få varmegrader om natta og det var bare å lukke vinduet litt inntil i forhold til vidvegg som det har stått i hele sommer. Endelig har flisene vært på golvet på badet så lenge at jeg kunne sette på varmekablene. Så nå er det bare fryd og gammen gitt.


Etter jobb i dag spiste jeg gryte borte hos mamma og pappa før jeg tok med meg Malin, Tessy og Lady til Hole for å plukke noen cacher. Cachen på Sundvollen Hotell var kommet tilbake etter så dårlig vedlikehold at den ble arkivert. Da var det jo bare å finne den en gang til da så kartet fikk et gult smilefjes isteden for en grønn boks. 


Siden jeg var på de kanter så føltes det veldig lurt å ta Kjerraten i Åsa oppover og avslutning med cachen på Damtjern i solnedgang. Resultatet ble loggede cacher, men noe solnedgang på Damtjern nei det ble det ikke. Sola tittet fram igjen når jeg var på vei nedover bakkene for å plukke de to siste cachene i Kjerratstien, De lå forholdsvis langt opp iforhold til resten som startet helt nede ved Steinsfjorden, 


Jeg tok mange bilder på vei oppover i dag, men de får komme i eget innlegg da Kjerraten har en interessant historie. For de som er veldig interessert så er det en modell av hele kjerraten på Skogbruksmuseet på Elverum. I går var jeg på Nikkelgruvene på Nakkerud,det kommer også som eget innlegg. Men jeg kommer meg så seint hjem fra cachetur og jeg har tatt så mange bilder, så det er liksom ikke bare å lage innlegg på innlegg. Hastverk blir sjelden bra, men det er greit å ha litt å gå på når hverdagen starter igjen når Partran er tilbake fra Danmark. Da er det ikke bare å cache i vilden sky lenger. 


I dag ble det ingen utlegg, men jeg plukket et "?" og ti ordinære bokser. Skal nok klare målet mitt om å logge 500 bokser før sommeren er over. Bare 20 stykker igjen nå. Synes slett ikke det er ille jeg, tatt i betraktning at jeg startet opp 1. januar i år. 


Jeg merker jeg har blitt flinkere til å finne bokser og ikke minst løse "?". Neste plan nå er å lage en multi til å legge ut, jeg har hele planen klar, men mangler bare å sanke inn koordinatene. Har lyst til å lage en geoart av "?" også, men da må jeg shoppe litt på Ebay først... Det er litt trekt å bare ha kjedelige ordinære ting og ordinære hjemmesteder. Nei litt kreativ må man da være. 


Avslutter med et bilde fra cacheturen hjem fra Gjelleråsen på søndag, med solnedgang ved Harestua. Nå får jeg finne senga så kanskje jeg kommer meg tidlig nok opp for å gjennomføre planen for fridagen min i morgen. Når jeg er aleine denne uka så skal husvask og klesvask og plenklipping og alt annet kjedelig arkiveres. Det får jeg nok av tid til neste uke regner jeg med. Ingen andre som tar det heller. Jo kanskje oppvasken hadde blitt borte om hundene kunne fått bestemme. Ny gressenke dag i morgen... fortsettelse følger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...