tirsdag 9. august 2016

Husmorsinnfall


Lenge siden Mounty var alenehund på tur, så i morgen tror jeg nok det bare blir han og meg på tur!


Gressenkedagene går mot slutten og hverdagen kommer, men man må jo gjøre en siste innsats for å få opp denne dyptvannscachen før badetemperaturen forsvinner helt. Ledige husmødres landsforbund arrangerer i morgen fellesinnsats for å få opp den dærre jævla boksen på havets bunn! Så får vi se iløpet av morgendagen om det blir noen smilefjes eller om det blir rewrite til co om nok en tapt innsats. 


Til tross for at det har vært en lang rekke av funn hver dag nå, så gikk det over i kveld. Men det er flere dager i kalenderen som skal dekkes og nærområdet begynner å bli litt snaut med bokser å finne. Satser på mange nye utlegg så en slipper å legge ut på fryktelig langtur for hver boks.


I kveld ble det bare en liten runde oppe i havna med hundene, før jeg fant badekarret og endte opp i sofaen i morgenkåpe etterpå for å sløve resten av kvelden. Må jo nyte den siste gressenke tiden. Så i morgen blir det caching på høyt nivå. Kunne virkelig tenke meg en tur til Oslo og plukke konserthuset som har flest favorittpoeng i hele Norge. Men planer blir gjerne forandret før jeg er ferdig for dagen.  Så får vi se i morgen da.


Tanken har så smått begynt å kretse om å holde et Event, slik at en har noen ansikter å hekte disse nickene en finner i logger rundt om i nær og fjern. Men aller helst nær. Så i kveld var den første spiren sådd og da får jo jeg litt fantasi. Ikke det at den ligger brakk noen gang egentlig. Jeg skulle jobbet i et reklamebyrå eller noe jeg så jeg hadde fått litt utløp for den gjennom arbeidsdagen, slik at jeg kunne ta det litt roligere på ettermiddagen. Men en får vel kanskje noe overskudd av ideer når en jobber med noe så kjedelig som regnskap? Lite av kreativt regnskap som er lovlig.


Men når en gjeng som ikke har vært på noe Event engang har lyst til å arrangere et, da blir det litt å lese seg opp og ikke minst grave og spørre både kjente og ukjente. Så neste torsdag blir det planleggingsmøte på høyt plan etter innfallsmetoden, så får vi se hva vi ender opp med til slutt. 

"Pokemon sleep - tupperware go"





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...