lørdag 13. august 2016

Plendyret i aksjon


Endelig en dag med bare bitte litt regn midt på dagen, så etter middagen tok jeg fatt på en stor oppgave. Plendyret ble fylt opp med bensin og plenen ryddet for bikkjemøkk. Jeg startet der det var lengst gras og der sola hadde skint lengst i håp om at det ikke skulle tette seg med en gang.


Etter endel timer med iherdig innsats så kunne jeg si meg ferdig og var klar for dusjen og sofaen for resten av kvelden.


Kornet begynner å bli modent og det går ubønnhørlig mot høst. Høsten er en fin tid, men jeg kunne tenke meg en skikkelig sommer først.


Når hundene går i åkeren så samler alt snerket seg i pelsen. Sånn sett så er havreåker mye bedre,da er det ikke noe som setter seg fast.


Det er ikke ofte Mounty får lurt med seg kaninen sin ut, men når han får det til er han utrolig stolt og slipper den ikke. Godt ikke Merethe er hjemme, for da hadde hun vært ute å hentet den. 


Ett annet signal på at vinteren nærmer seg er at kjøttmeisen er tilbake på fuglebrettet. I dag så var det iallefall 6 stykker som hakket både meiseboller og solsikkefrø.


Til våren skal jeg sette opp noen flere fuglekasser, så kanskje jeg får besøk av et kjøttmeispar i den ene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...