fredag 30. september 2016

Septembers siste dag


Nå er siste arbeidsdagen over og jeg har en hel uke ferie! Det skal bli utrolig godt å slippe vekkeklokke og måtte stå opp før det er lyst om morgenen. Jeg får vaske litt i morgen så kan jeg nyte resten av uka. Får nok nok å finne på tenker jeg, er ikke ting å finne på som er manko som regel.


Etter en runde i skauen etter jobb i dag ble det fyr i ovnen, og en liten dupp i badekaret for min del. Mounty har vært med meg på jobb denne uka, for Lady har løpetid. Greit nok med noen timer til å slappe av om dagen for han, når han deler hunderom med henne på natta. Synes han er flink jeg som ikke sier noenting.


Får vel fram med hekkesaksa i morgen og klippe noen av kjærrene som står på plenen. De som står i blomsterbeddene har tatt litt overhånd i sommer, så en liten justering er ikke så dumt. Kanskje Merethe ser ut av vinduet på rommet sitt igjen.


Cachemessig har dette vært en bra måned, Osloturen dro bra med seg, men rekorden fra april manglet jeg 5 stykker på å slå. Men jeg må jo gjemme noen til neste år også, kan ikke fylle kalenderen første året.


Jeg hadde tenkt å ta noen flere den dagen jeg var på Gyrihaugen, men i og med at jeg plumpet så ble det ikke sånn. Kan være glad jeg ikke har blitt skikkelig forkjølet av å gå våt så lenge, men det ser ut til at jeg klarer meg unna det. Det er ikke ofte jeg er syk av noe slag egentlig. Har vel litt med innstillingen om hvor syk man er når en kan kjenne etter også.


I dag fikk alle hundene klørne klippet. I går ble det pelsklipp på Ronja, så nå er skjegget borte og hun har litt smekrere poter. 


I dag ble det dårlig med bading på dem, men Ronja og Mounty er ikke av de ivrigste til å bade når temperaturen ikke er så høy. Har ikke målt, men den er nok kanskje tosiffret ennå. Det meste er klart til Eventet på tirsdag, så om du ikke har meldt deg på så er det ennå tid til å planlegge en liten svipptur innom. 


Mounty


Da gjenstår det bare å ønske god helg, og en riktig god høstmåned til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...