torsdag 1. september 2016

Teambuilding på Ringkollen


I dag har vi vært på Ringkollen med jobben for å ha en "kosedag" og lære samarbeid. Opplegget er det samme på alle sånne teambuildinger. To lag som konkurrerer i barnebursdagleiker hvor innsatsen er på samme nivået som "det viktigste er ikke å vinne, men å delta". Det passer meg skikkelig dårlig, for jeg ser ikke hensikten i å delta på noe, dersom du ikke går inn for å vinne.


Patran hadde sykkeltur med hele ungdomstrinnet idag, så da måtte jeg kjøre henne og sykkelen til skolen før jobb, og hente henne etterpå. Da tok jeg meg ikke tid til litt caching på Ringkollen før vi dro hjem. Jeg var snusfornuftig og vasket hus isteden. Det kan jo hende jeg får igjen vaskemaskinen min i morgen, da er det jo litt greit at det ser sånn nogen lunde ut her. Merethe kommer hjem i helga også, så da gidder ikke jeg å bruke helga til å vaske. I tillegg til at jeg har noen andre planer også.


Hundene var rimelig utålmodige etter å få seg tur i kveld etter vasking og middag. Pappa har jo tross alt tresket alle jordene, men løpe aleine gidder dem ikke. Selskap av meg må de ha, enda de går jo ikke sammen med meg på jordet, nei de løper som gale da. Snodige pelsdotter. Jeg tok med meg fotoapparatet, så det ble noen bilder i kveld også. Nå er det vel best at jeg setter meg ned for å skrive noe om disse bildene jeg tar før snøen kommer. Passer litt dårlig da med badebilder av hundene og snøen som laver ned ute. Det ble litt mer jobb med eventet enn jeg hadde regnet med i går, for vi kunne ikke ha med hverken tupperware eller pokemon i teksten eller overskriften. Men jeg tror det ble en bra vri på det, uten å ødelegge temaet egentlig,



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...